Piedone
Politic

Piedone a negociat un loc de europarlamentar pentru fiica sa. Fiul, împins să ajungă senator

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, s-a aflat în negocieri avansate cu PSD pentru a-și pune fiica pe listele pentru alegerile europarlamentare din acest an. După ce reușise să-și pună fiul, actualmente deputat PSD, pe listele pentru Senat de la Suceava.

Popescu Piedone a anunțat, zilele trecute, că va candida la primăria București.ș Îna caest caz, fiul său va fi împins să candideze la primăria sectorului 5. Dacă Piedone nu candidează la primăria București, atunci fiul său va ajunge senator PSD.

Piedone

Piedone a cerut un post de europarlamentar pentru fiica sa.

Nemulțumirea primarului sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, nu vine numai din faptul că nu este desemnat de alianța PSD PNL drept candidat al acesteia pentru primăria municipiului București.

Conform unui sondaj lansat azi pe piața chiar de către primarul în funcție al Bucureștiului, Nicușor Dan, Piedone s-ar afla în fața acestuia cu un punct procentual la intențiile de vot ale bucureștenilor pentru primăria Capitalei.

SURSE Piedone a negociat un loc de europarlamentar pentru fiica sa. Fiul împins să ajungă senator

Președintele Partidului Popular Umanist Social și Liberal (PPUSL), Cristian Popescu Piedone, s-a aflat în negocieri avansate cu liderii PSD pentru a-și pune fiica pe un loc eligibil pe listele pentru alegerile europarlamentare din acest an.

“Primarul sectorului 5 Cristian Popescu a ținut morțiș să-și pună fiica pe un loc eligibil pe listele PSD pentru europarlamentare după ce reușise să-și impună fiul pe listele pentru senat al PSD, la Suceava. Însă i s-a spus că este prea mult totuși”, au declarat surse politice.

Piedone

Șerban Popescu Ana Maria este femeie de afaceri deținând alături de fratele acesteia, deputatul PSD, Vlad Popescu, o serie de companii ale familiei care sunt folosite drept paravan în diferite afaceri ale primarului de la sectorul 5.

blank