Showbiz, Stiri

A picat din picioare cand a aflat ca ar avea cancer! Vezi cum a reactionat Lora la asemenea vesti!

Frumoasa cantareata a fost diagnosticata de curand cu un miom pe uter si a pleca din tara pentru a se opera, trecand printr-o interventie chirurgicala dificila in Turcia.

lora-face-parte-dintr-familie-aptitudini-mai-neobisnuite-bunica-vorbea-ingeri-cucuvele-189999Lora, insa, a suferit un soc in momentul in care a interpretat gresit ce i-a spus doctorul si a crezut ca are cancer.

“Am inteles ca am cancer dar ca doamna doctor nu stia cum sa imi spuna. Am cazut din picioare. Ma intrebam de ce eu. Mi-au trecut prin minte toate gandurile negre. Voiam sa imi sun avocatul sa vedem ce trebuie sa facem cu drepturile de autor. Voiam ca familia mea sa castige de pe urma mea”, a declarat cantareata.

“Am avut noroc ca erau acasa Dan si fratele meu, Vlad. M-au ridicat, m-au zgaltait putin si au vorbit cu mine”, a spus artista. Dupa ce a aflat ca nu are de fapt cancer, s-a izolat totusi: “Nu mai voiam sa ies din casa, pentru ca toata lumea simtea nevoia sa ma consoleze”.

RTEmagicC_lora_1_05.jpg“Nu stiam de ce eram obosita, de ce imi era rau. Era un chin sa fiu pe scena. Nu s-a vazut nimic, dar eu am simtit. Nu intelegeam ce e cu mine, eram din ce in ce mai deprimata. Patru doctori mi-au spus ca este doar un chist. Am dat de o doctorita extraordinara care a vazut ce altii nu au vazut”, a continuat Lora.

La scurt timp dupa ce a fost operata, cantareata a revenit pe scena, insa pentru ca s-a agitat foarte mult, a dansat si a sarit, i s-a desfacut operatia. “Am iesit pe hol cu buricul in mana. Andra m-a vazut si m-a intrebat: ‘Ti-ai facut pierce?’ “, a povestit vedeta. (D.A)