Showbiz, Stiri

Petrecere incredibila pentru Cornel Ilie, a avut peste 10.000 de invitati de ziua lui

Cornel Ilie, solistul trupei Vunk si-a serbat ziua de nastere impreuna cu alti 10.000 de prieteni

 

Petrecere incredibila pentru Cornel IlieSambata solistul trupei Vunk, Cornel Ilie si-a serbat ziua de nastere, acesta implinind o frumoasa varsta de 37 de ani. Cornel Ilie si-a petrecut ziua alaturi de 10.000 de prieteni, in Parcul Tineretului unde a tinut un concert de exceptie. Un mesaj cu totul special a venit din partea fanilor care au afisat un banner cu mesajul “Astazi e ziua ta. Asa si?!”, facandu-se referire la ziua de nastere a artistului dar si la noul lui album, „Asa si?”.

 

Scopul intregului concert a fost comemorarea celor 13 ani impliniti a celor de la Europa FM, insa asa s-a nimerit ca solistul Cornel Ilie sa isi serbeze ziua de nastere chiar atunci. Ziua a fost cu totul speciala pentru ca intereaga multime a inceput sa ii cante lui Cornel Ilie „La multi ani!”, la initiativa prezentatorilor Ciprian Dinu şi Radu Constantinescu, ambii de la Europa FM, Cornel Ilie  ramanand extrem de coplesit. 

 

Mai mult decat atat, dupa incheierea concertului Cornel Ilie s-a dus printre fani sa ofere autografe, zambete, imbratisari si multumiri pentru urarile de ziua lui, stand mai mult de o ora impreuna cu ei. .

blank