Sport, Stiri

Peste 500 de jandarmi şi 90 de camere video vor supraveghea meciul dintre echipele FC Dinamo Bucureşti – FC Steaua Bucureşti

Peste 500 de jandarmi şi 90 de camere video vor supraveghea meciul dintre echipele FC Dinamo Bucureşti – FC Steaua Bucureşti

Peste 500 de jandarmi şi 90 de camere video vor supraveghea meciul dintre echipele FC Dinamo BucureştiMeciul in care se vor infrunta echipele Dinamo si Steaua, se va disputa duminica, 11 august, de la ora 21.30, pe stadionul Arena Naţională din Bucureşti. Partida conteaza pentru etapa a patra a editiei 2013-2014 a Ligii 1.
Pentru desfăşurarea în cele mai bune condiţii a meciului de fotbal Primăria Sectorului 2 va monitoriza cu ajutorul a 90 de camere video, amplasate în principalele intersecţii rutiere din zonă, toate arterele de circulaţie pe care se vor deplasa suporterii celor două echipe.

Cadrele Poliţiei Locale a Primăriei Sectorului 2 vor supraveghea video străzile de afluire şi defluire a celor 55.000 de spectatori, vor urmări respectarea regulilor de circulaţie de către pietoni şi conducătorii auto, impuse special în perioada meciului, precum şi modul de dirijare a traficului rutier şi comportamentul suporterilor înainte şi după terminarea partidei.
Poliţia Locală a Primăriei Sectorului 2 va fi în alertă cu toate efectivele sale şi este pregătită să facă faţă misiunilor pe care le are, astfel încât bucureştenii şi suporterii să fie în orice moment în siguranţă. De asemenea, circa 500 de jandarmi vor veghea la siguranta spectatorilor.

Băuturile alcoolice vor fi interzise de la vânzare în zona stadionului, intre orele 18.00 şi 24.00.