Featured, Social

Personalul medical al unor ambulanţe, agresat după ce a fost chemat să intervină într-un scandal între două familii de romi. 30 de persoane, implicate în bătaie

Circa 30 de persoane s-au bătut, sâmbătă seara, în localitatea Leordeni, din judeţul Argeş, unul dintre scandalgii fiind lovit la cap. Personalul medical de la Ambulanţă a fost şi el agresat în momentul intervenţiei, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Managerul Ambulanţei Argeş, Marian Hiru, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că echipajele medicale chemate să intervină, sâmbătă seara, în Leordeni, la Cotul Malului, unde a izbucnit un conflict între 30 de persoane, au fost agresate.

“Două familii de romi au fost implicate în conflict. Echipajele ambulanţei au fost agresate de către persoanele implicate în conflict. S-au apropiat ameninţător spre ei”, a declarat Hiru.

Potrivit acestuia, ambulanţele s-au retras până la sosirea poliţiei.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Argeş, Mădălin Zamfir, a declarat că scandalul a pornit între doi tineri din localităţi vecine şi a avut la bază rivalitatea pentru o femeie.

„A fost o victimă, o persoană lovită la cap. De asemenea, un ambulanţier a fost lovit cu pumnul”, a spus Zamfir.

La ora transmiterii acestei ştiri, conflictul a fost aplanat, iar cei care au participat la scandal sunt audiaţi.