LA DRAG DE ROMÂNIA
Showbiz

PERFORMANȚE ÎN LUME, PREMIERE, FOLCLOR ȘI UMOR LA ”DRAG DE ROMÂNIA MEA”, CU FUEGO, LA TVR 2

Când spui sus și tare că ai mare drag de România nu înseamnă doar să faci o simplă declarație, înseamnă să arăți asta și să simți că țara ta are șanse de izbândă și poate fi la nivelul pe care îl simți dacă pui și tu, măcar puțin, umărul! A avea drag de țară înseamnă a prețui trecutul, precum și eroii acestuia, indiferent de domeniul lor de activitate. La Drag de România mea!”, Paul Surugiu încearcă să vină cu dovezi, nu doar cu vorbe. În această emisiune se cântă doar în limba română, se promovează artiști de ieri până azi, din toate genurile, se aduc omagii și se oferă divertisment de calitate, articulat, clasic, așa cum e firesc ca oamenii să vadă la televizor, din care să poată învăța ceva.
LA DRAG DE ROMÂNIA
Această emisiune, ajunsă acum la cel de-al șaptelea sezon, este alternativa pentru decență, pentru bun simț și valoare! Și e tare frumos să poți exclama că îți iubești țara fără rușine, indiferent de problemele ei, arătând oameni admirabili care muncesc de o viață, care promovează veridicitatea și spiritul înalt și care luptă pentru ceva mai bun! Pentru că se apropie Ziua Națională a României, duminica aceasta, la TVR 2, Paul Surugiu și echipa sa, la ”Drag de România mea!”, la TVR 2, celebrează în avans cu mai mulți eroi care fac performanță, care promovează numele țării, care au destine de poveste și care ne aduc o multitudine de surprize. Veți avea parte de o gală cu multe exclusivități, cu umor de calitate, lucruri pe care nu le știați despre invitați, dar și cu un strop de folclor și premiere muzicale pe care sigur le veți îndrăgi.
LA DRAG DE ROMÂNIA
Astfel, după mulți ani, o veți revedea și asculta pe celebra cântăreață a anilor 80, Gina Pătrașcu. Aceasta ne aduce daruri muzicale spectaculoase, un super duet cu Paul Surugiu, dar și povești interesante despre viața în Germania, despre regretele pe care le are, precum și despre lupta pe care o duce pentru a promova în diaspora numele României. Gina Pătrașcu este artista care a câștigat cele mai importante trofee ale concursurilor de muzică ușoară de dinainte de Revoluție – ”Steaua fără nume”, ”Mamaia” și Festivalul de la Amara. Celebrul actor al Teatrului de Comedie din București, îndrăgitul Sandu Pop, cunoscut ca și Văru Săndel, ne aduce un strop de umor, ne vorbește despre începuturile sale, despre meseria aceasta specială, ne face să râdem și ne aduce un moment de zile mari, de improvizație și virtuozitate, alături de trupa Supermarket!
LA DRAG DE ROMÂNIA
La drag de romania mea folclor, cu povești interesante și surprize, vin la noi Aurora și Săndel Mihai, celebrul cuplu care are o mulțime de lucruri interesante de povestit. Ei ne vor vorbi despre relația lor și vor face o demonstrație de talent, la provocarea lui Paul Surugiu-Fuego, cântându-ne și alte genuri muzicale! Exclusivitatea ediției o reprezintă prezența minunatei soprane de renume mondial, Elena Moșuc, românca de poveste care în 2019 a cucerit trofeul ”Oscar della Lirica”, cu titlul de cea mea bună soprană a lumii! Aceasta revine cu o super premieră, o piesă care se va auzi la noi în primă audiție, compusă special pentru ea de celebrul compozitor Jolt Kerestely, pe versurile poetului Narcis Avădănei! Nu vine singură, ci însoțită de soțul ei, alături de care are o relație de peste 25 de ani, Christoph Hebeisen, care vorbește românește și care ne va spune ce înseamnă pentru el România! Elena Moșuc ne va vorbi despre noile proiecte și ne va cânta în duet cu Paul Surugiu, două momente memorabile, pe care le veți savura! Fuego are și el daruri muzicale alături de trupa Supermarket și de baletul condus de Florin Mariș!6