Actualitate, Stiri

Percheziţii în Slobozia şi Ţăndărei la persoane bănuite de comiterea de fapte de corupţie

diicot_31183400

Poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Ialomiţa efectuează, miercuri dimineaţă, mai multe percheziţii la persoane bănuite de comiterea de fapte de corupţie în domeniul achiziţiilor publice, abuz în serviciu şi fals intelectual, informează într-un comunicat de presă Inspectoratul General al Poliţiei Române (IGPR). Potrivit România TV, poliţiştii au descins şi la primăria din Ţăndărei. Acuzaţiile sunt fapte de corupţie, iar vizat de anchetă este şi primarul, informează România TV.

80 de poliţişti din cadrul IPJ Ialomiţa efectuează 14 percheziţii domiciliare pe raza municipiului Slobozia şi oraşului Ţăndărei, la locuinţele unor persoane fizice, precum şi la sedii de societăţi. Percheziţiile vizează probarea eventualei activităţi infracţionale a şapte persoane, bănuite de comiterea unor fapte de corupţie în domeniul achiziţiilor publice şi a infracţiunilor de abuz în serviciu şi fals intelectual.

Persoanele bănuite urmează să fie duse la audieri, la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Ialomiţa. Se pare că printre ele va fi şi primarul oraşului Ţăndrei.

blank