Social, Stiri

Percheziţii în Olt, la o grupare care a sechestrat 11 tinere şi le-a obligat să se prostitueze

Procurorii DIICOT fac percheziţii în Caracal, judeţul Olt, într-un caz privind sechestrarea mai multor tinere, printre care şi minore, într-un apartament, unde au fost obligate să se prostitueze, fiind vizaţi şapte membri ai grupării, 11 victime şi 27 de clienţi, potrivit unor surse judiciare.

minora

 Sursele citate au declarat miercuri, pentru MEDIAFAX, că procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) Olt fac opt percheziţii la membrii unui grup infracţional organizat, care prin violenţe, ameninţări şi lipsire de libertate ar fi exploatat sexual 11 tinere, unele dintre ele minore.

Anchetatorii au informaţii că gruparea a fost constituită din noiembrie 2013, iar tinerele pe care le-au sechestrat şi le-au obligat să se prostitueze erau ţinute într-un apartament din Caracal, care avea obloane din lemn masiv la geamuri şi era păzit de membrii grupului infracţional.

În această cauză sunt vizaţi şapte membri ai grupării din Caracal, iar până în prezent au fost identificate 11 victime, dar şi 27 de clienţi, care au fost puşi sub acuzare pentru folosirea serviciilor unei persoane exploatate.

La finalul percheziţiilor vor fi duse la audieri 45 de persoane, dintre care 34 sunt suspecţi în această cauză, au precizat sursele citate.