Percheziţii la Apele Române Bârlad
Actualitate, Featured

Percheziţii la Apele Române Bârlad, după scandalul angajărilor pe pile

DNA face, percheziţii la trei instituţii publice din Iaşi şi Suceava, într-un dosar privind ”săvârşirea unor infracţiuni asimilate celor de corupţie”.

Faptele ar fi fost comise în perioada 2020 – 2021. Una dintre instituţiile vizate este Administraţia Bazinală de Apă Prut-Bârlad, în legătură cu modul în care s-au făcut angajările.

”Procurorii DNA face percheziţii la trei instituţii publice din Iaşi şi Suceava Serviciul Teritorial Iaşi al Direcției Naționale Aniticorupție efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârşirea unor infracţiuni asimilate celor de corupţie, săvârşite în perioada martie 2020-2021. În cursul zilei de 11 februarie 2021, ca urmare a obţinerii autorizărilor legale de la instanţa competentă, sunt efectuate percheziţii domiciliare la 3 instituţii publice situate pe raza judeţelor Iaşi şi Suceava”, a transmis, DNA.

Sursa citată a precizat că procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Inspectoratelor de Jandarmi Judeţene Iaşi şi Suceava.

Surse judiciare au precizat că una dintre instituţiile vizate este Administaţia Bazinală de Apă Prut-Bârlad, în legătură cu modul în care s-au făcut angajările.


blank