Featured, Showbiz

Pepe, socat! Primele declaratii despre divortul lui Connect-R! Ce spune nasul artistului: „Sa nu fie vreo gluma…”

Vestea ca faimosul Connect-R a divortat de frumoasa Misha a luat prin surprindere pe toata lumea, inclusiv pe nasul lor de casatorie, Pepe.

Mai exact, contactat de WOWbiz.ro, Pepe, nasul cuplului format din Connect-R si Misha, a recunoscut ca si el este luat prin surprindere de vestea primita.

“E incredibil, acum aud prima oara. Sa nu fie vreo gluma facuta de cineva pe contul lui de socializare… Eu am vorbit chiar saptamana trecuta cu el, despre o piesa, dar nu stiam nimic”, ne-a spus, in exclusivitate, Pepe, nasul lui Connect-R si al Mishei.

Connect-R şi Misha s-au căsătorit în vara anului 2013. Pe 25 ianuarie 2014, artista şi soţul ei, Connect-R, au devenit părinţi, iar viaţa lor s-a schimbat complet. „Nu obişnuiesc să împărtăşesc lucruri atât de intime cu nimeni, dar nici să găsesc minciuni tot timpul nu pot. 1 an şi 3 săptămâni de când am hotărât să rămânem prietenii şi părinţii copilului nostru! Viaţa merge mai departe pentru fiecare dintre noi! Atât am avut de spus! Rog pe toată lumea inclusiv presa să nu ne pună întrebări. Mulţumim anticipat”, a scris Connect-R pe pagina lui de Instagram.

blank