Showbiz, Stiri

Pepe și soția lui, cea mai bună replică pentru Oana Zăvoranu

Cei doi au decis să vorbească pentru prima dată despre relaţia lor şi despre acuzaţiile pe care Oana Zăvoranu le-a făcut la adresa lor.

420907l.jpgts1411580599

Naşii de cununie ai lui Connect-R au acordat, la nunta acestuia, un interviu în care au vorbit deschis despre relaţia lor şi despre afirmațiile Oanei Zăvoranu.

„Nu m-aş fi văzut niciodată un bărbat de vârsta mea sau mai mic. Eu sunt o femeie extraordinar de matură. Când ne-am întâlnit prima oară (ea şi Pepe), la o cafenea, el mi-a spus să îl privesc ca pe un frate. Eu i-am spus: < >. M-am maturizat şi am învăţat că viaţa nu e chiar atât de roz. El m-a învăţat să mă detaşez de anumite lucruri, să îmi văd doar de familia mea, să nu iau în seamă răutăţile. Soţul meu este atât de familist şi de iubitor… tot ce face este pentru casă şi atât”, a spus Raluca Pascu.

„Chiar dacă ar fi avut alţi copii dintr-o greşeală sau nu, nu şi-ar fi lăsat în spate familia. Pentru mine nu a existat niciodată acest dubiu, pentru că îl cunosc. Chiar dacă ar fi fost în trecut… pe mine m-a cunoscut acum trei ani, mi-ar fi spus”, a adăugat ea în interviul difuzat la emisiunea „Acces direct”.

Pepe și Raluca sunt fericiți și nu iau în seamă acuzațiile Oanei Zăvoranu

Pepe a spus că este foarte mândru de familia şi de soția lui, pe care o respectă: „Raluca e singura femeie din viaţa mea care mi-a plătit cafeaua. M-am întâlnit cu ea din curiozitate. Nici nu ştiam că are oră de intrare in casă. Eu nu ştiam că mai există fete de genul ăsta şi m-am speriat. Nici eu nu credeam că vreau o relaţie serioasă în momentul ăla. Eu dacă o cunoşteam când aveam 21 sau 25 de ani, nu ştiam să o apreciez cum o fac acum”.

Pepe a răspuns fără rezerve la acuzațiile Oanei Zăvoranu, potrivit cărora el ar mai avea copii din alte relaţii: „Dacă aş fi avut, i-aş fi crescut. Raluca are încredere totală în mine şi eu sunt foarte relaxat. Sunt la fel şi cu ea de mână şi fără ea. Ne dorim să avem copii, să ne iubim, să ne înţelem în continuare. Pentru ce trăim pe Pământ? Pentru viitor, iar viitorul sunt copiii”, a spus cântărețul.

Oana Zăvoranu nu-i dă deloc pace lui Pepe

Însărcinată în primul trimestru, Raluca nu se teme că se va îngrășa şi nu vrea să facă foamea de dragul siluetei: „Sunt în primul trimestru, am început să mă îngraş, mi-e somn şi nu prea pot să stau în picioare. După ce o să nasc, cu siguranţă o să merg la sală şi o să-mi revin. La prima sarcină m-am îngrăşat 32 de kilograme”, a explicat ea.

După ce va naște, Raluca dorește să devină notar, profesia pentru care s-a pregătit: „Tata m-a învăţat că cel mai bine în viaţă e să faci ce-ţi place, să înveţi singur. Am terminat Facultatea de Drept, trebuie să dau un examen ca să intru la notari stagiari. Nu cânt, nu dansez, nu am niciun talent ca să apar la televizor”, a spus soția lui Pepe.

blank