Showbiz, Stiri

Pepe şi Raluca, ginerică-poleit şi mireasa-sirenă

Numai iubirea l-a făcut pe Pepe să-şi ducă aleasa la altar. La împlinirea a 35 de ani, latino loverul şi-a făcut cel mai frumos cadou: s-a căsătorit religios cu Raluca Pastramă.

La doi ani de la cununia civilă, Pepe (35 de ani) şi Raluca (22 de ani) au ales să scrie o nouă pagină in istoria lor de amor: au devenit soţ şi soţie în faţa lui Dumnezeu.

Dar, înainte de marele eveniment, în faţa casei artistului s-a strâns lume ca la urs şi a răsunat muzica lăutărească. Agitaţia a început încă de la primele ore ale dimineţii. Prietenii, colegii, dar şi vecinii au venit să-l susţină moral în ziua marelui eveniment. „Oana (Zăvoranu, n.r.) şi-a cam bătut joc de el, sper să aibă noroc, e un băiat exemplar”, a ţinut o vecină mai fruntaşă să spună lucrurilor pe nume şi a preluat frâiele urărilor, care au început să curgă necontenit.

Solistul a fost îmbărbătat şi de cei mai apropiaţi prieteni: Liviu Vârciu, Ştefan Stan, Adrian Minune, care au venit de la prânz la el acasă. „Am inima fericită, astăzi sunt ginerică”, i-a fredonat Adrian Minune, cel care, ca o ironie a sorţii, îi ura să-i fie bine şi alături de Oana Zăvoranu, în 2006.

În curtea casei, Pepe a sărbătorit la bustul gol, şi a fost pupat de toţi invitaţii. Aceştia i-au urat şi „La mulţi ani”, pentru că ieri artistul a împlinit 35 de ani. Pentru că nu l-a văzut decât seara, când solistul s-a dus acasă la socri să-şi ia mireasa, Raluca l-a felicitat pe Pepe pe Internet.

„La mulţi ani, dragostea vieţii mele! Îţi mulţumesc din suflet că eşti un om atât de bun şi m-ai învăţat ce este iubirea, răbdarea, m-ai învăţat să fiu femeie şi mamă. Alături de tine am învăţat să merg în viaţă cu fruntea sus! Te iubesc nelimitat şi necondiţionat! Îţi promit că o să fac tot posibilul să te fac cel mai fericit bărbat şi tată din lume!”, a scris Raluca, pe Facebook.

După ce a petrecut acasă cu lăutarii şi prietenii, Pepe a urmat tradiţia. S-a dus acasă la naşii Andra şi Cătălin Măruţă, apoi la socri, de unde şi-a luat mireasa, iar apoi au ajuns la Biserica „Sf. Spiridon Nou”.

Apoi au chefuit până în zorii zilei, la „Aristocrat”, împreună cu cei 300 de invitaţi. Nuntaşii au apreciat ţinutele mirilor.

Dacă Raluca a ales o rochie semnată de Cătălin Botezatu, în valoare de 10.000 €, latino loverul şi-a căutat un costum în Italia, dar, în cele din urmă, a optat pentru creaţia unui designer român, care l-a costat 5.000 €. Şi a strălucit la propriu, mai ales datorită papionului suflat în aur pe care l-a purtat.

Au o fetiţă de 2 ani

S-a iubit aproape opt ani cu Oana Zăvoranu, iar între 2006-2010 au fost căsătoriţi civil. Supărat că aceasta l-a înşelat, Pepe şi-a refăcut repede viaţa după divorţ, pentru că i-a ieşit în cale fiica şefului clanului Pastramă, Raluca. Cei doi s-au cuplat în primăvara anului 2011 şi, de atunci, an de an, au parte de câte un eveniment important. La 18 aprilie 2012, Pepe şi Raluca au trecut pe la starea civilă şi au semnat certificatul de căsătorie. La patru luni de când au devenit soţ şi soţie, familia li s-a întregit, după ce a venit pe lume fiica lor, Maria, iar la 17 februarie anul trecut, Pepe şi Raluca au botezat-o pe micuţă.