Showbiz, Stiri

Pepe a încasat peste 100.000 de euro de pe urma emisiunilor de la Antena 1

Pe ce a cheltuit Pepe banii?!

pepe-porsche

Pepe a cheltuit recent mai bine de 100.000 de euro pe doua masini de lux. Mai intai i-a cumparat sotiei lui un Mercedes alb pentru ca apoi sa se bucure, la randul lui, de un Porsche Cayenne, ultimul model.

Pepe a castigat anul acesta bani frumosi atat din concerte, cat mai ales din emisiunile de la Antena 1 la care a participat. A incasat, se pare mai bine de 100.000 de euro in urma celor doua sezoane „Te cunosc de undeva” si a emisiunii estivale „Splash, vedete la apa”.

Situatia financiara a cantaretului este foarte buna in aceasta perioada astfel ca a decis sa investeasca in doua masini de lux. Conform presei mondene, mai intai i-a cumparat sotiei sale un Mercedes CLS alb, al carui pret de catalog este in jurul a 60.000 de euro, pentru ca apoi sa se rasfete la randul lui cumparandu-si un Porsche Cayenne negru, model din 2013. Pretul acestuia ajunge, oficial, undeva la 100.000 de euro.

pepe-bani

Nu se stie insa daca Pepe a dat practic atatia bani sau a obtinut tot la un pret avantajos. Cert este ca investitia este considerabila intr-o perioada in care masinile de lux nu se mai cumpara asa cum se intampla odinioara, cand nu era criză economică.