Vestea ca Pepe a divorţat pentru a doua oară i-a şocat pe fanii artistului. Deşi nu au trecut decât câteva luni de la despărţire, se pare că artistul vorbeşte de un nou început.

Pepe, noi dezvăluiri picante despre viaţa amoroasă. Chiar dacă Raluca Pastramă spunea în urmă cu ceva timp că despărțirea de Pepe nu a fost ușoară și că a a vut o perioadă grea din punct de vedere psihic, se pare că artistul își vede de viață și a dat de înțeles că lucrează la partea emoțională și nu este exclus chiar să aibă o relație.

Pepe, noi dezvăluiri picante despre viaţa amoroasă: Sunt în tatonări!

„Cred în dragoste adevărată. Nu pot să judec o persoană după alta. Fiecare femeie din viața mea a avut parte de același tratament, i-am pus lumea la picioare, a fost iubită, respectată și i-am oferit libertate și susținere. Am avut etape furmoase de iubire cu fiecare persoană din viața mea. Am ajuns în punctul în care mă simt iubit, respctat. Nu sunt într-o relație, sunt în tatonări. Mi-e simplu să spun că sunt și în cinci relații, nu am nici cea mai mică jenă. Dumenzeu îți oferă peste noapte câte o șansă de asta pe care nu o poți rata. În momentul în care conștientizezi că e ceva ce merită, mă arunc și în prăpastie, fără regrete, fără să mă gândesc”, a declarat Pepe la podcastul lui Damian Drăghici.

Pepe are probleme cu banii după divorțul de Raluca Pastramă. Acesta a mărturisit că dorește să vândă salonul de înfrumusețare care i-a revenit la partaj. Salonul se află în centrul Bucureștiului, pe Calea Victoriei, însă în acestă perioadă de pandemie, Pepe nu reușește să găsească un cumpărător.

”Nu l-am mai vândut, însă, daca vine mâine cineva cu banii jos, îl dau din prima. Până acum am avut mulți clienți care au venit și mi-au promis multe, că îmi dau banii, ba că îmi dau un teren, ba că îmi dau o mașină, însă nu s-a concretizat nimic. Așa, pe vorbe, eu nu dau afacerea’, a spus Pepe, pentru Impact.ro.

Mai mult decât atât, artistul susține că este dispus chiar să închirieze spațiul, totul pentru a obține un venit mai bun față de cel de acum. În urma divorțului, Pepe a rămas cu salonul de înfrumusețare, iar Raluca cu grădinița.