Showbiz, Stiri

Pepe este marele castigator al emisiunii Te cunosc de undeva

Pepe a reusit sa castige marele premiu al emisiunii “Te cunosc de undeva”, de pe Antena 1

Pepe este marele castigator al emisiunii Te cunosc de undevaPepe a reusit sa sparga norma de fiecare data cand a pasit pe scena de la “Te cunosc de undeva”. Pepe a reusit de fiecare data sa faca deliciul publicului dar si al juriului. De fiecare data a primit laude peste laude, ba chiar si-a speriat si fiica cand incerca sa repete acasa personajele pe care le avea de interpretat.

 

Pepe a demonstrat ca este un perfectionist si de fiecare data a dat 100% ca sa poata sa faca un show de senzatie. Pepe a avut de interpretat personaje ca Scatman John, solistul trupei Reel 2 Real, Viorica de la Clejani, Psy, Dan Teodorescu, Julie Andrews sau Celia Cruz, de fiecare data ridicand stacheta.

 

De-a lungul celor 13 editii, Pepe a facut performanta de aici si faptul ca reusit sa castige al treilea sezon al emisiunii „Te cunosc de undeva”.

 

„Felicitari! Foarte bine. Aratare impresionanta. Interpretarea artistica… da-mi voie sa te felicit.”, Cu acest numar, m-ai golit de tot ceea ce insemna pretuire si respect pentru un artist. Ti le daruiesc pe toate… 100%”, Credeam ca nu o sa ne mai surprinzi cu nimic, dar ai reusit din nou. Mi-a placut foarte mult coregrafia. Mi-a placut foarte mult baletul, dar si costumul. Totul te-a pus in valoare! Bravo.”, au fost unele dintre comentariile membrilor juriului, ale Andreei Balan, Ozana sau Temisan, mai ales despre ultima intrepretare a lui Pepe.

 

blank