Showbiz, Stiri

Pepe continua procesele cu Oana Zavoranu

Desi s-au impacat, Pepe continua procesele impotriva Oanei Zavoranu

DigipackDupa ce s-au intalnit acum 5 luni de zile in platoul emisiunii „CancanTv”, Oana Zavoranu si Pepe au facut publica o mare impacare. Tot atunci Pepe a declarat ca in urma impacarii cu Oana o sa renunte si la procesele impotriva ei.

Acum, dupa ce s-au potolit apele si nu am mai asistat la acuze si imaginea Queridei pe orice post, la orice ora, Pepe o provoaca si declara ca nu renunta la procesele intentate impotriva ei, dupa divort. Acesta o acuza pe Oana ca acum cauta motive sa apara pe la tv.

„Cum sa-mi retrag procesul? N-am spus niciodata ca renunt la proces! Camaruta pe care mi-a cedat-o facea parte din partaj. Mi-au distrus apartamentul, mi-au furat bani, tot ce aveam, cum as putea sa renunt?! E dreptul meu! Vinovatii trebuie sa plateasca! Nu are nicio logica supararea ei. Nu dau vina pe nimeni, nu are nicio legatură cu ea. Partajul e una, iar procesul e alta. Cauta motive sa apara la TV.
Cand am avut divortul la notar, acum doi ani, am fost de acord sa-i cedez firma si masina, in valoare de 50.000 de euro, si ea a acceptat sa-mi cedeze camaruta. La doua zile i-am dat datoria. La vreun an, dupa multe sicanari, am anuntat-o prin avocat ca, daca nu-mi cedeaza camaruta, conform intelegerii, o astept la proces.”, a spus Pepe.

 

blank