Necenzurat

Penetrarea, cauză şi efect

Penetrarea, cauză şi efect

blankCine a spus că mărimea contează ştia ce spune. Între două persoane, pentru împlinirea fizică şi emoţională, cheia succesului este penetrarea potrivită.

Fericirea sau o poziţie sexuală care îl mulţumeşte pe unul dintre parteneri nu poate aduce simultan şi obligatoriu „fericirea” celuilalt. Cauzele pot fi un penis de dimensiuni impresionante în alte situaţii, dar şi un vagin prea strâmt sau nestimulat corespunzător. Despre compatibilitate şi sincronizare nici nu mai trebuie amintit în cazuri de penetrare necorespunzătoare pentru că deja disconfortul a fost creat şi totul a devenit… istorie… fum.

Pentru ca penetrarea să aducă plăcere, preludiul trebuie să îşi facă din plin datoria, femeia atingând un grad maxim de excitare, muşchii se contractă, iar vaginul este gată să îşi priumească ofranda.

Ca poziţie ce poate pune femeia în situaţia de a fi stăpână pe tot ce o înconjoară este „women on top”, pentru că ea hotărăşte ce şi cât să primească. Nici „misionarul” nu a ajuns retrograd, pentru că şi în această situaţie femeia, după deschiderea picioarelor, poate să primească sau s stopeze pornirile partenerului prea entuziasmat. Iar pentru ca partida de sex să fie de succes, alternarea poziţiilor le poate aduce ambilor parteneri satisfacţie.

Şi atunci când toată lumea e mulţumită…

www.expresspresss.ro

blank