Politic

PENELISTA ALINA GORGHIU NU ARE SOARTA ROZ!

Copreşedinta PNL Alina Gorghiu a trecut prin amintirile din copilărie. S-a bătut când era mică, a vrut să ajungă poliţist când se face mare, dar a ales avocatura şi politica. Gorghiu se plânge de soarta politicianului român, una care nu e roz…

alina-gorghiu“Este foarte important să faci şi să aperi lucruri în care crezi. Eram în Curtea de Argeş, mică şi eu, cum eraţi şi voi la un moment dat, şi să ştiţi că la cinci – şase ani îmi doream să fiu poliţist. Mă băteam cu verişorii prin curte, la ţară, am crescut şi din acelaşi spirit de dreptate probabil m-am pregătit foarte mult să devin procuror, ceea ce nu s-a întâmplat şi mulţumesc lui Dumnezeu şi astăzi că nu am devenit procuror. Dar am reuşit să devin avocat. Ulterior, am intrat în Parlamentul României şi am devenit liderul unui partid politic, chiar dacă vă mărturisesc că astăzi nu e deloc roz soarta oamenilor care fac politică.

O bună parte din oamenii care astăzi conduc România ar face bine să se dea deoparte şi să lase generaţiile proaspete, tinere, care nu au un bagaj în spate, să conducă destinele acestei ţări. Viitorul sună bine. În sală văd o generaţie foarte sigură pe ce are de făcut, pe mesajele pe care vrea să le dea, pe ideile pe care vrea să le implementeze chiar de mâine”, a afirmat Gorghiu la conferinţa “O lume condusă de copii”, de la Palatul Parlamentului.