Pelé
Featured, Sport

Pelé, internat în spital. Legenda fotbalului brazilian are 80 de ani

Pelé, legendarul fotbalist brazilian, a fost internat într-un spital din Sao Paolo.

Acesta neagă însă că ar avea probleme grave de sănătate. Pelé, în vârstă de 80 de ani, a ținut să-și liniștească fanii: „Băieţi, nu am dispărut şi sunt foarte bine din punct de vedere al sănătăţii. M-am dus pentru testele de rutină, pe care nu reuşisem să le fac înainte, din cauza pandemiei. Să ştiţi că nu joc duminica viitoare!”, a scris marele Pelé pe Twitter.

Pelé a jucat 92 de meciuri internaționale cu naționala Braziliei și a câștigat trei titluri la Cupa Mondială.

Acesta se confruntă cu probleme de sănătate, în urma mai multor operații la șold.

Anii își pun amprenta asupra legendarului sportiv, care acuză probleme la coloana vertebrală și la genunchi, iar în urmă cu câțiva ani a suferit o intervenție de îndepărtare a unei pietre de la rinichi.

La începutul anului trecut, fiul său, Edinho, a declarat, într-un interviu, că tatăl său are probleme fizice și psihice și că se simte de-a dreptul „deprimat”, precizează sursa citată.

Pelé, internat în 2019 la Paris
Potrivit postului de radio RMC Sport, internarea din 2019 a brazilianului a fost mai mult o măsură de precauție, deoarce acesta a suferit o criză de tetanie și de febră, înainte de călătoria spre țara sa natală. Surse din anturajul lui Pele susțineau că viața acestuia nu a fost în pericol.

blank