Showbiz, Stiri

Pe Iulia Albu nu o mai interesează fostul soț, nici de sărbători!

„Sunt foarte obosită. De Crăciun vreau să mă odihnesc!”

iulia-albu

Divorțul brusc și neașteptat dintre Iulia Albu și Mihai Albu a lăsat pe buzele tuturor o singură întrebare: „cum va continua relația dintre ce doi?”.

La scurt timp de la despărțire, Iulia apărea pe prima pagină însoțită de alte prezențe masculine, iar posibila gelozie a lui Mihai Albu ar fi putut clarifica mai dur lucrurile între cei doi.

Și totuși, cu timpul, lucrurile au părut că s-au așezat firesc pentru cuplul Albu. Declarațiile malițioase adresate reciproc au dispărut, au decis să aibă împreună grijă de fiica Mikaela, iar partea profesională le-a adus multe satisfacții. Chiar și așa, Iulia Albu a considerat discreția ca fiind cartea câștigătoare și a învăluit în mult mister natura relației pe care o are cu fostul soț, despre care apropiații spun că își dă silința ca „fetele lui” să fie fericite.

 

În ciuda discreției și efortului depus de Mihai Albu, Iulia pare să îl țină în continuare pe acesta „în șah”: „Mereu am considerat că lucrurile care țin de viața mea personală nu au legătură cu activitatea mea profesională. Nu sunt actriță sau cântăreață; într-adevar, am o rubrică care sper să evolueze într-o emisiune, dar deocamdată nu cred că sunt relevantă din punctul ăsta de vedere. Îmi dau seama ce înseamnă să fii persoană publică și am avut și din punctul ăsta de vedere o atitudine corectă față de oameni. Numai că lucrurile vor putea fi anunțate abia în momentul în care vor fi definitive. În cazul ăsta nu..Am alte lucruri mai importante în viața mea decât să mă gândesc acum la asta. Mikaela contează. Legat de ce se va întâmpla, veți afla la momentul potrivit. Atunci când doi oameni au un copil împreună trebuie să se gândească de mai multe ori înainte de a lua o decizie finală și susțin că ambii trebuie să încerce să păstreze o relație. Când și dacă va fi cazul veți ști, nu va fi un secret.”, a comentat Iulia Albu, pentru ziarulring.ro.

În ceea ce privește perioada de sărbători, criticul de modă nu și-a făcut planuri pentru că nu dispune de timpul necesar, dar și pentru că are mare nevoie de odihnă: „Sunt foarte obosită. De Crăciun vreau să mă odihnesc. O să fie o vacanță foarte scurtă, de 3-4 zile. Blog-ul și facebook-ul mă solicită foarte mult. Nu voi pleca nicăieri, nu am timp. Prefer să mă odihnesc”, a mai adăugat frumoasa blondă.

 

 

blank