International, Stiri

Pe Gaby Spanic operaţiile au transformat-o într-o altă persoană!

Recurge deseori la botox şi colagen, şi-a făcut implant în pomeţi, precum şi alte intervenţii

cum-au-transformat-o-complet-operatiile-estetice-pe-gaby-spanic-vezi-cum-arata-actrita-inainte-de-interventii_3_size14

Cand a jucat rolul principal dublu in telenovela de succes „Uzurpatoarea”, Gabriela Spanic uimea pe toata lumea cu frumusetea sa aparte, insa putini stiau prin ce trecuse actrita de origine venezueleana in adolescenta.

cum-au-transformat-o-complet-operatiile-estetice-pe-gaby-spanic-vezi-cum-arata-actrita-inainte-de-interventii_4_84027600

Gaby Spanic spunea in urma cu ceva timp ca a fost o adolescenta plinuta, fapt care a transformat-o in tinta glumelor rautacioase ale colegilor sai. Tachinarile nu au facut insa altceva decat sa o ambitioneze pe Gaby. In 1992, ea a castigat titlul de Miss Venezuela, lucru care i-a deschis poarta spre lumea actoriei.

cum-au-transformat-o-complet-operatiile-estetice-pe-gaby-spanic-vezi-cum-arata-actrita-inainte-de-interventii_2_51829800

Primul rol important care a facut-o cunoscuta pe Gaby in toata lumea a fost cel dublu din telenovela „Uzurpatoarea”.

In ultimii ani, infatisarea Gabrielei s-a schimbat radical din cauza operatiilor estetice pe care si le-a facut.

gabriela_spanic_12_95098700

Expertul in chirurgie plastica Jorje Alaya sustine ca actrita si-ar fi facut un implant in pometi, si-a marit buzele, sanii si posteriorul si isi face in mod regulat injectii cu colagen sau botox, motiv pentru care chipul ei a inceput sa capete o forma diferita.

blank