“Imediat după anunţul divorţului, mi-am luat toată familia şi am plecat din ţară o săptămână… Ar fi fost greu dacă nu mi-aş fi permis”

elena-udrea-look-2

Elena Udrea sustine ca banii nu te fac fericit, dar recunoaste ca o situatie materiala buna te poate ajuta de multe ori sa iesi din impas, chiar si atunci cand vrei sa iti revii urgent dupa un divort.

Despre Elena Udrea se stie ca are o situatie financiara peste medie, iar acest lucru se reflecta in stilul ei de viata si in hainele si in accesoriile pe care le poarta in aparitiile publice si private.

elena-udrea-bani

Cea mai renumite femeie din politica romaneasca sustine ca banii nu te fac fericit, dar recunoaste ca o situatie materiala buna te poate ajuta de multe ori sa iesi din impas, chiar si atunci cand vrei sa iti revii urgent dupa un divort, cum a fost cazul ei.

elena-udrea-the-one

“Ar fi o ipocrizie sa spun ca nu este adevarat. Multe momente grele in viata pot fi depasite mai usor atunci cand iti poti permite sa iti umpli timpul cu altceva, financiar vorbind. Spre exemplu, imediat dupa anuntul divortului, mi-am luat toata familia si am plecat din tara o saptamana, pentru a nu-i expune şuvoiului mediatic care a urmat. Ar fi fost mai greu daca nu mi-as fi permis acest lucru. Dar este adevarat si ca doar banii nu te pot face fericit”, a declarat Elena Udrea.