Showbiz, Stiri

Pe ea a chemat-o Moga la el, în miez de noapte!

Nici nu vă imaginaţi ce au putut face cei doi!

Moga Lally

După despărţirea de Iulia Vântur, lui Marius Moga nu i-a mai vibrat inima pentru nici o femeie. Însă, cea care i-a atras serios atenţia e Ştefania Udrea, fost fotomodel, care cântă dumnezeieşte la nai. Mai nimeni nu ştie însă că Marius e cel care a invitat-o pe brunetă să cânte pe scena show-ului “Vocea României”, în afara concursului.

Ştefania Udrea, Lally pe numele ei de scenă, arată beton, are dimensiunile ideale (90-60-90 cm), cântă uluitor la nai şi, culmea, e şi foarte modestă.

Toate aceste calităţi la un loc i-au trezit interesul lui Marius Moga, care, după ce a ascultat-o prima oară, nu şi-a mai putut lua gândul de la bruneta cu trup de sirenă.

Moga

Ca întreaga ţară să afle de existenţa ei, lui Moga i-a venit geniala idee de a o lansa în cadrul emisiunii “Vocea României” (Pro Tv), unde el este jurat.

Dar nu în calitate de concurentă, ci doar ca instrumentistă pentru piesa “La mulţi ani”, interpretată de What’s Up feat De Moga Music. Cum “micului Mozart” i-a venit ideea cam târziu, el a chemat-o pe brunetă în miez de noapte, în studioul lui, ca să înregistreze piesa cu pricina.

Reacţiile pozitive ale spectatorilor concursului de la Pro Tv l-au încurajat pe Moga să n-o mai lase din mână pe “Fata cu naiul fermecat”, care scoate sunete magice dintr-un nai din sticlă, bătut cu 500 de cristale Swarovski.

Lally a luat lecţii de nai chiar de la maestrul Gheorghe Zamfir şi cântă de 16 ani la acest instrument, pe care l-a studiat la şcoala de muzică şi mai apoi la Conservator.

Pentru că este frumuşică foc, aceasta a lucrat şi ca model, fiind una dintre manechinele preferate ale lui Cătălin Botezatu.

 

blank