Showbiz, Stiri

Pe ce pune mâna Catrinel Menghia… explodează!

Românca este bună rău de tot la… orice!

 Catrinel

După ce a dat lovitura în SUA atât în reclame, cât şi în seriale faimoase, frumoasa Catrinel Menghia (29 de ani) debutează în teatru. Ea va urca, începând de luna viitoare, pe scena teatrului Spazio Ono din Roma (Italia), alături de doi actori faimoşi în Peninsulă, Massimiliano Caprara şi Daniel Bondi.

Şi-a deschis galerie de pictură, şi-a creat şi o linie de poşete pentru femei, e faimoasă în toată lumea datorită reclamelor în care apare şi a serialelor în care joacă, iar acum, Catrinel Menghia a acceptat o nouă provocare. Ea va avea un rol important într-o piesă de teatru pe scena Spazio Ono din Roma. Începând cu 8 mai, românca va putea fi admirată în drama “Questo non e paese”, de Francesco Apolloni.

Faimoşii Massimiliano Caprara şi Daniel Bondi vor spune povestea unui scriitor faimos, acum în scaunul cu rotile, care, după o lungă perioadă de tăcere, acceptă să acorde un interviu unui tânăr jurnalist şi romancier.

Sosit la întâlnirea cu bătrânul om de litere împreună cu frumoasa lui logodnică (interpretată de Catrinel), ziaristul dornic de celebritate va fi atras într-un joc teribil al seducţiei, dar şi al morţii. “Dragii mei, vă invit la debutul meu ca actriţă de teatru”, le-a transmis ieri Catrinel miilor săi de admiratori.

 

blank