Showbiz, Stiri

Pe ce a cheltuit Bianca 10.000 de euro la Roma!

Starleta spune că a cheltuit doar din banii ei, nu din cei ai familiei, strânşi la nuntă

unnamed

Bianca Drăguşanu ţine cu dinţii, se pare, la bugetul familiei. Deşi s-a răsfăţat la shopping, în Italia, unde a cheltuit în doar câteva zile o sumă consistentă, roşcata a evitat să se apropie de banii strânşi la nunta cu Victor, folosindu-se de câştigurile sale obţinute din diverse joburi, înainte de a deveni doamna Slav.

10-bianca_C1K1895_732152dfdc

Bianca Drăguşanu, actuală Slav, nu o duce deloc rău pe plan financiar, chiar dacă soţul său nu are un salariu prea mare la Pro Tv. Roşcata îşi permite să se răsfeţe la shopping şi să “fugă” din ţară ori de câte ori simte nevoia, aşa cum s-a întâmplat şi weekendul trecut, când fosta asistentă TV a ajuns, însoţită de o prietenă foarte bună şi de soţul acesteia, tocmai la Roma. În cele doar trei zile petrecute în capitala Italiei, Bianca a “spart” în jur de 12.000 de euro, pe biletele de avion, cazare, masă şi la shopping. Numai perechea de mănuşi Channel şi geanta de la aceeaşi firmă au uşurat-o de vreo 10.000 de euro. Cum soţul său este, potrivit cunoscuţilor, cât se poate de cumpătat în cheltuieli, doamna Slav a preferat să păstreze intact bugetul familiei, inclusiv banii strânşi la nuntă şi să scoată de la ciorap un card cu economiile agonisite de la diverse joburi bine plătite, pe când se numea Drăguşanu.

VICTOR-SLAV_01_14512ae2d0

Roşcata a susţinut adesea că vrea să stea departe de lumea mondenă, dar iată că urmează să prezinte o emisiune de divertisment la Antena 2. Şi circulă zvonul că această producţie va fi difuzată pe intervalul orar în care Vica Blochina, fosta amantă a lui Piţurcă, şi Andrei Duban realizau “Telefonul de la miezul nopţii”, aceasta fiind ştearsă din noua grilă de programe. Să sperăm că Vica nu-i va purta Biancăi ranchiună, mai ales că ele sunt bune prietene.

 

blank