International, Stiri

Pe bune?! Virgina până la 29 de ani!

Toţi credeau că nu mai este de mult fecioară, dar vedeta era… intactă!

virgina2

Este cunoscuta, populara si indragita. Celebra, bogata si crescuta in lumea agitata a showbiz-ului, vedeta nu a spus nicioadata pana acum faptul ca a fost virgina pana la 29 de ani.

virgina-pana

Tamera Mowry-Housley este cunoscuta din celebrul serial „Tia&Tamera” in care a jucat in copilarie alaturi de sora ei geamana. Si acum starul unui reality-show, vedeta a dezvaluit ca a fost fecioara pana la 29 de ani din motive mai greu de inteles pentru unii.

virgina3

„Nu stiu cum sa explic. Sunt o fire destul de religioasa asa ca am asteptat pana atunci ca sa intretin relatii sexuale. Dupa ce m-am culcat cu un barbat pentru prima data in viata mea, m-am simtit vinovata si am ales sa fiu celibatara pana cand m-am casatorit”, a povestit Tamera.

virgina-

Ea s-a casatorit in 2011 cu un reporter TV si a devenit chiar mamica. In plus, spune ca faptul ca si-a inceput viata sexuala atat de tarziu nu are nicio relevanta si ca se descurca bine in dormitor.

„In reality-show-ul la care particip avem chiar un sexolog si spot sa spun ca am invatat o multime de lucruri”, a incheiat Tamera.

blank