Actualitate, Stiri

Pe bune? Chiar se întâmplă aşa ceva?!

Ce a păţit un student din Cluj după ce s-a îmbătat!

beat_1324_58755500

 Întâmplare ca în filme în complexul studențesc „Hașdeu” din Cluj-Napoca. Un șofer de taxi a rămas fără mașina de serviciu după ce un tânăr băut s-a urcat la volan și a plecat cu ea, sub privirea șocată a proprietarului.

În dimineața zilei de 1 decembrie, la ora 1.50, patru tineri s-au urcat pe bancheta din spate a unui taximetru din standul de pe Strada Piezișă. Pentru că șoferul de taxi a refuzat să îi transporte pe cei patru pe bancheta din spate, și după ce i-a rugat insistent ca unul dintre ei să vină pe scaunul din față, s-a coborât din mașină, moment în care un tânăr s-a urcat la volan și a fugit cu taximetrul, scrie citynews.ro.

Un alt șofer de taxi, martor la incident, a povestit modul în care s-a produs incidentul. „Fac taxi de ani de zile, dar așa ceva nu am mai văzut: un client să tragă șoferul de taxi jos din mașină, iar un altul să urce la volan și să fure autoturismul. A urcat pe strada Mărginașă și apoi a coborât pe strada Păstorului, fiind efectiv rupt de beat. Apoi, duminică, în cursul zilei, a venit tatăl lui din Gura Humorului și s-a rugat de șoferul de taxi să facă cumva să rezolve situația”, povestește acesta.

„Toată Poliția patrula prin Hașdeu ca să-l găsească pe nebunul care a furat taximetrul. După 20 de minute, după ce a făcut curse nebune prin Zorilor, tânărul respectiv s-a săturat de adrenalină și a coborât în fața unui bar, a intrat, și și-a comandat ceva de băut. Așa ceva nu vezi nici în filme”, ne-a mai relatat martorul.

„Taximetrul a fost furat din standul de pe Piezișă. S-au urcat patru persoane în spate, doi băieți și două fete, studenți toți, și colegul i-a rugat să nu stea toți patru în spate, pentru că e neregulamentar, și să vină unul dintre ei în față. Colegul s-a dat jos din mașină, pentru că respectivii au refuzat pur și simplu să coboare, nu era cale de dialog cu ei, moment în care unul dintre ei a urcat la volan și a furat pur și simplu mașina”, ne-a mai spus acesta.

 

 

blank