Showbiz

PE ANDREEA TONCIU A MUSCAT-O ALBINA DE… !

Andreea Tonciu in imagini incendiare_3Era un cântecel, nu, nu de leagăn, foarte dăştept în versuri şi rimă, care zicea cam aşa: Magdaleno, spune drept, cine te-a muşcat de piept? Magdaleno, de ce minţi, că albina n-are dinţi!”. Închidem ghilimelele, am încheiat citatul.

Pe Andreea Tonciu a muşcat-o o albină, la modul serios şi dureros. Nici albina aceasta nu era blonduţă, ochi verzi, tatuată şi avea 32 de dinţi, ci era din specia aceea care ne dă miere, cu trompă şi ac. Vedeţi, dumneavoastră, albina plana în aer cam cu un kilometru pe oră, când a zărit o floare printre flori. Era Andreea Tonciu, la emisiunea „Şerif de România”, a celor de la Antena 1, ştiţi despre ce vorbesc, show-ul ăla în care s-a aflat numele câştigătorului înainte de a fi difuzat pe sticlă. 

Bun, acum vă povestesc ce au spus sursele, mint ele, mint şi eu, iar dacă ele au fost sincere, ies şi eu drept o persoană de încredere! Deci, cadrul de sus: albina pune frână bruscă şi cade în picaj, fix în zona unde se luminează bărbaţii la faţă, atunci când le-o arată „duamnele”. Îhî, chiar de acolo. Şi da, aşa este, albina era pe invers şi foarte perversă! După ce a bâzâit un pic prin zonă, a muşcat-o pe Andreea noastră, producându-i vedetei dureri, o mare umflătură, dar şi o reacţie cu înjurături sănătoase de mamă, la adresa agresoarei cu aripi.

Din cauza înţepăturii, Andreea a lipsit trei zile de pe platourile de filmare. Aşa că, atenţie la albine!

blank