Politic, Stiri

PDL foloseşte aceeaşi reţetă şi cere demisia lui Ponta!

“A transformat Guvernul într-un loc de întâlnire al amatorilor de corupţie”

 PDL demisie Ponta

Democrat-liberalii cer demisia premierului Victor Ponta, ca urmare a audierii şefului său de Cabinet la DNA, potrivit unui comunicat.

“Victor Ponta a transformat Palatul Victoria într-un loc de întâlnire pentru amatorii de corupție și trafic de influență”, se arată într-un comunicat al PDL.

Potrivit democrat-liberalilor, audierea şefului de cabinet al premierului dovedeşte că, sub conducerea lui Ponta, Guvernul a ajuns “un spațiu frecventat de persoane cu probleme penale”.

“Audierea șefului de Cabinet al primului-ministru la DNA în dosarul baronului PSD de Mehedinți, Adrian Duicu, cercetat în stare de arest pentru fapte de corupție, este dovada că instituția Guvernului, sub conducerea lui Victor Ponta, a ajuns un spațiu frecventat de persoane cu probleme penale. Faptul că în guvernarea PSD s-a ajuns să se facă trafic de influență în Cabinetul premierului este de o gravitate extremă, iar Victor Ponta trebuie să plătească cu funcția pentru climatul infracțional tolerat în Palatul Victoria”, se mai arată în comunicat.