media (17)

Corina tace si face…un clip cu efect „Autobronzant”

Corina a demonstrat, de-a lungul timpului, ca este tipul de artist care nu toceste canapelele platourilor de televiziune cersind putina publicitate. A reusit sa ne surprinda placut cu fiecare piesa si clip, iar culmea, culmilor este ca nici nu trebuie sa incinga vreun scandal ca sa aiba succes in profesie. Dimpotriva. Corina Bud are o viata de familie cat se poate de linistita, ba prea linistita pentru showbiz-ul mioritic.

 

media (18)

Cu sex-appeal-ul sau, artista reuseste mereu sa isi tina fanii cu sufletul la gura, ori de cate ori pregateste un nou proiect muzical. Nici de data acesata, blonda nu a facut rabat de la principiile muzicii sale si, prin urmare, noul videoclip denumit sugestiv „Autobronzant” abunda in imagini sexi, in care vedeta se lasa palmuita peste fund chiar de un manechin.

 

 

media (16)

In sprijinul imaginilor fierbinti vine si decorul, intrucat videoclipul a fost realizat pe o plaja aproape virgina unde „sirena” si-a dat frau liber senzualitatii! Ne intrebam daca si dupa ce s-a lasat filmata in ipostaze fierbinti cu un alt barbat, viata de familie a Corinei Bud va continua sa fie la fel de armonioasa ca pana acum! Hmm…suspect de armonioasa!