Comunicate de presa

Pavilioane pliabile profesionale EXPODOM pentru profesioniștii expozițiilor

Standul expozițional este un component organic în imaginea companiei. Pentru a nu trece neobservat, fiecare expozant dorește să facă tot posibilul astfel încât calitatea și credibilitatea produselor și serviciilor sale să fie recunoscute de la distanță.

Scheletul pavilionului, dar și prelata acestuia – informează privitorul despre calitate și credibilitate, iar dacă este și personalizat, atractivitatea standului este garantată.

Corturile profesionale cu schelet tip acordeon se montează în doar câteva minute, timpul prețios petrecut la expoziție nu trebuie astfel pierdut cu instalarea cortului, ci poate fi consacrat vizitatorilor standului. Dimensiunea unui stand de prezentare este recomandat să fie aleasă atât în funcție de spațiul avut la dispoziție cât și de natura produselor expuse. Dimensiunile corturilor profesionale EXPODOM.RO sunt 3x3m, 3×4,5m și 3x6m, cu stâlpi de susținere realizate din profil de aluminiu hexagonal de 50mm, grosimea materialului 1,8mm.

Culoarea cortului este bine să fie aleasă astfel încât să fie reprezentativă companiei, cortul poate fi de o singură culoare sau chiar de o combinație a mai multor culori. Prelatele laterale sunt detașabile, pot fi prevăzute cu fereastră sau ușă în funcție de necesități. Datorită sistemului tip acordeon, înălțimea poate fi reglată în 4 poziții de înălțime. Sistemul puternic de tensionare asigură rezistență la intemperii. Acoperișul (450g/mp) este deopotrivă estetic și impermeabil.

Fie expoziție industrială, turistică, agroindustrială –  fiecare pavilion de expoziție profesional EXPODOM este destinat să contribuie la succesul dvs. ca participant.