Showbiz, Stiri

Paula Seling nu a ajuns departe pentru ca nu a avut noroc

Paula Seling nu a ajuns departe pentru ca nu a avut noroc

Paula SelingCantareata Paula Seling a declarat presei ca marea ei pasiunea este cantatul, doar ca din pacate, desi are cu ce, nu a stiut cum sa se “comercializeze”.
Cu toate acestea spune ca este fericita, are o voce minunata, sotul pe care si l-a dorit si o viata de vis. Dar cum nu orice viata este perfecta, Paula a mai spus ca de multe ori de deranjata de ce aude din presa vis-a-vis de persoana ei, mai ales daca acele lucruri neadevarate ii afecteaza familia.

“Am bucuria sa fac ce mi place. Imi place sa cant enorm, am o gramada de oameni care ma asculta si care ma iubesc, si eu ii iubesc pe ei, sunt casatorita cu omul visurilor mele, am o viata frumoasa.

Neadevarurile ma mahnesc. Lucrurile care se spun despre mine la un moment dat, lucrurile care ma fac sa par in ochii altora altfel decat sunt. In general sunt imuna, dar sunt si momente cand nu ma astept de la anumiti oameni care spun lucruri. Uneori ma distrez de anumite lucruri care se spun. Dar cand ii afecteaza pe cei dragi mie, atunci ma supar.

Cea mai recenta implinire profesionala a fost ocuparea locului 3 la Eurovision si cred ca mult timp de acum înainte asta va fi un moment deosebit. Au mai fost multe momente din astea, a fost castigarea Cerbului de Aur, UAU! Nu-mi vedea sa cred. Asta e un vis implinit! Mai am ambitii foarte mari, dar nu le spun.”, a declarat Paula Selig, misterioasa.