Paula Seling
Featured, Life

Paula Seling, lansează un videoclip nou, în care poartă o ținută sexy

Paula Seling este, fără îndoială, una dintre cele mai apreciate ariste de la noi din țară, iar acum cântăreața se pregătește de lansarea unui nou videoclip.

Paula Seling, în vârstă de 42 de ani, a anunțat lansarea unui nou videoclip printr-o imagine inedită, în care și-a etalat trupul perfect.

În imaginea respectivă, cântăreața apare îmbrăcată într-o rochie lungă, de culoare burgundy, ce este pusă în valoare de o crăpătură adâncă, aceasta lasându-i la vedere piciorul perfect tonifiat.

Cântăreața și-a asortat ținuta cu niște pantofi aurii, cu tocuri înalte, dar și cu o coafură lejeră și un machiaj discret.

”Superbă ca de obicei.”, ”Ce frumusețe!”, au comentat fanii în dreptul imaginii ce a adunat sute de aprecieri, în doar câteva ore.

Cum se menține Paula Seling în formă
Artista are 43 de ani, însă reușește să se mențină într-o formă fizică de invidiat. Ea a mărturisit, în urmă cu câțiva ani, că are zile în care nu mănâncă deloc. De asemenea, ea a dezvăluit că are un metabolism mai comod ce-i permite să nu ia în greutate ușor. Secretul cel mai mare al vedetei este lipsa cărnii din toate mâncărurile ei. Cu toate acestea, ea consumă foarte rar pește.

“Am acelaşi stil de viaţa. De voie, de nevoie am învăţat unele reguli. Am un metabolism mai comod şi a trebui să învăţ care sunt lucrurile care mă ajută. Am zile în care nu mănânc nimic. Şi nu păţesc nimic. Nu am o dietă omnivoră, am probabil multe lipsuri de vitamine care şi-au pus amprenta asupra încheieturilor. Nu mănânc carne, doar peşte din când în când. Mănânc puţin şi fac mult sport. Vreau să ajung în cea mai bună formă a mea, datorită soţului meu care mă susţine”, a mărturisit Paula Seling.