Paula Seling
Showbiz

Paula Seling este pregătită să-și refacă viața, după divorțul de Radu Bucura: „Pentru o femeie e important să iubească și să fie iubită”

Paula Seling și Radu Bucura au divorțat după 17 ani de căsnicie. Cei doi au preferat să se despartă în secret, la notar. La sfârșitul anului trecut, artista a dezvăluit că are o fiică adoptivă, Elena, și că este foarte fericită. Recent, Paula Seling a vorbit despre o nouă relație.

Paula Seling este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi din țară și este îndrăgită de multi români. Vedeta a dezvăluit anul trecut că a decis să devină mamă și a adoptat-o pe Elena, fetița care i-a schimbat viața Paulei Seling. Cele două au o relație minunată.

Paula Seling

Recent, Paula Seling a oferit un interviu alături de fiica ei, Elena și a vorbit și despre o nouă relație. Vedeta a divorțat de Radu Bucura după 17 ani de mariaj, iar acum se declară pregătită pentru o nouă relație. Cântăreața vrea să-i ofere fiicei sale o familie frumoasă.

Paula este pregătită să-și refacă viața, după divorțul de Radu Bucura

Paula Seling se numără printre cele mai apreciate artiste de la noi din țară. În vârstă de 44 de ani, cântăreața a trecut printr-un divorț. Paula Seling a divorțat de Radu Bucura după 17 ani de căsnicie, iar în prezent se axează pe carieră, dar și pe creșterea fiicei sale adoptive, Elena. Cântăreața ne-a dezvăluit în exclusivitate în luna decembrie a anului trecut că a adoptat-o pe Elena de la vârsta de trei ani.

Recent, Paula Seling a declarat într-un interviu că este pregătită să înceapă o nouă relație. De asemenea, artista își dorește ca fiica ei să aibă o familie. „Pentru un copil e important să trăiască înconjurat de iubire și, chiar dacă această iubire dintre părinți s-a schimbat sau are alte coordonate, în continuare părinții ei își poartă de grijă unul altuia și e un mediu potrivit pentru creșterea ei. Iar pentru o femeie e important să iubească și să fi e iubită. Așa că da, de ce nu?”, a declarat Paula Seling, potrivit OK!

Paula Seling are o relație apropiată cu fiiica ei, Elena

Paula Seling a devenit mamă după ce a adoptat-o pe Elena, acum în vârstă de 9 ani. Artista încă era căsătorită cu Radu Bucura când au decis să adopte un copil. Elena le-a schimbat viața celor doi, iar acum artista are o relație specială cu micuța ei. Deși au divorțat, Paula Seling și Radu Bucura au o relație decentă de dragul fiicei lor.

„Lumea Elenei nu s-a împărțit în două. Noi suntem foarte prezenți în viața ei, discutăm ce-i mai bine pentru ea, ne sfătuim, ba chiar uneori ne întâlnim toți trei. Lumea ei este la fel, ba chiar îi place mult că există anumite schimbări. Are două case, o viață foarte colorată și am constatat că îi place foarte mult așa.(…)Tatăl Elenei, Radu, și cu mine suntem doi părinți foarte responsabili, așa că, de fiecare dată când unul dintre noi are treabă, celălalt are grijă de Elena. Iar când suntem ocupați amândoi, vine mama mea sau stă mama lui Radu cu ea, deci suntem o familie foarte implicată în creșterea ei, de la părinți la bunici.”, a mai spus artista pentru sursa citata.

Paula Seling: „Când te-am văzut prima oară, am știut că tu ești fetița mea”

Citește și  Decizie şoc! De ce părăseşte Andra masa juriului "Români au talent"?

Paula Seling este foarte mândră de fiica ei și își dorește ca aceasta să urmeze o carieră frumoasă când va crește. Deși are doar 9 ani, Elena reușește să o impresioneze pe mama ei. Întrebată dacă și-a dorit să adopte un băiat, artista i-a făcut fiicei sale o declarație emoționantă.

” Pe tine te-am vrut, draga mea, de la început! Când te-am văzut prima oară, am știut că tu ești fetița mea.”, a mai spus Paula. Vedeta reușește să petreacă mult timp în compania fiicei salei, ba chiar de multe ori Elena o însoțește pe mama ei la spectacole.

Sursa foto: Facebook

blank