Paula Seling
Showbiz

Paula Seling, declarații la un an de la divorțul de Radu Bucura: „E un gen de iubire care nu dispare niciodată”

A trecut un an de când Paula Seling și Radu Bucura au divorțat, iar acum artista a vorbit despre relația lor după separare, dezvăluind că se înțeleg de minune în ceea ce privește creșterea fiicei lor, Elena.

În cadrul unui interviu pentru Cancan, Paula Seling a recunoscut că încă îl iubea pe Radu Bucura când au divorțat și a susținut că fac o echipă bună de dragul fiicei lor.

Întrebată dacă s-a pus vreodată problema unei împăcări, Paula Seling a spus că nu, dar a subliniat că întotdeauna va exista un gen de iubire între ei.

Paula Seling s-a căsătorit în 2005 cu Radu Bucura

„În momentul ăsta, cred că are legătură cu identitatea fiecăruia. Cu faptul că este o dovadă de iubire să îi dai ocazia celuilalt să devină ceea ce trebuie să devină, știind că împreună cu tine s-ar putea să nu reușească, pentru că nu-i dai tu suficient spațiu. E o dovadă de iubire să dai libertatea cuiva, când știi că are nevoie de ea. Și cred că lucrurile sunt la fel, de ambele părți.

Este imposibil, după 17 ani, să nu ții foarte mult la cineva. E un gen de iubire care nu dispare niciodată. Este o celulă ce a funcționat ani la rând și este imposibil să nu te întrebi dacă e în regulă, dacă e totul OK. Ne purtăm de grijă, în continuare, unii altora. Suntem o echipă în creșterea Elenei și așa este normal să fie”, a spus artista, potrivit cancan.ro.

De asemenea, ea a explicat că își împart foarte bine sarcinile în ceea ce privește creșterea fiicei lor.

„Bineînțeles, facem asta amândoi. Avem un mare ajutor, mai nou, Elena este înnebunită de after-ul la care merge. Are acolo o comunitate și ea vrea să meargă la after. Înainte stăteam și făceam amândoi temele cu ea, dar acum și le face acolo și cumva e mai ușor și pentru noi.

Ea e foarte OK. Știe foarte bine că niciunul dintre noi nu am plecat aiurea pe cărări. Suntem ambii alături de ea, lucrurile sunt în regulă. Și chiar când e cu mine, se gândește la taică-su. Și când e acolo, se gândește la mine”, a adăugat artista, potrivit sursei citate.

De ce a așteptat Paula Seling șase ani să anunțe că a adoptat o fetiță

„Drumurile ni s-au întâlnit când Elenuța avea trei ani și lucrurile trebuiau să se așeze în familia și lumea noastră. Nu voiam să avem alte lucruri care să forțeze în vreun fel așezarea firească. Am așteptat cuminți până am simțit că intervine acel echilibru de care e nevoie într-un astfel de proces. Ea a crescut și ne-am dat seama că e important pentru un copil de persoană publică să-și ia propriile decizii dacă și când vrea să iasă în lumina reflectoarelor. Are o personalitate puternică. De la început, și eu, și tatăl ei am implicat-o în decizii, ne-am străduit să simtă că este egală cu noi, am încercat să-i explicăm atunci când suntem de o altă părere. Elena se dezvoltă frumos”, a povestit Paula Seling despre decizia de a ține secretă, timp de șase ani, vestea că a adoptat o fetiță.

Comentariile frumoase s-au adunat rapid pe YouTube, în dreptul momentului din emisiune: „Ce frumos se reflectă sufletul Paulei in blândețea emanată de vocea Elenei”; „Un exemplu de bunătate, modestie, dragoste, blândețe, respect, onestitate. Sunt mândră că vedem și astfel de exemple pozitive la TV”; „Câtă iubire există între mamă și fiică! Paula Seling e o mamă minunată și se cunoaște educația pe care o primește această fetiță superbă”; „Paula este un model pentru noi! Ce frumos vorbește cu fetița ei și despre ea! Și ce educată e fetița”; „Un copil relaxat, firesc și, așa cum era de așteptat, frumos educat! Felicitări, Paula! Multa sănătate și noroc amândurora!”.

blank