International, Stiri

Paul Walker a fost înmormântat!

Urna cu rămăşiţele sale a fost depusă în acelaşi cimitir unde a fost înmormântat Michael Jackson

paul-walker1

Paul Walker a fost inmormantat ieri la doua saptamani de la teribilul accident in care si-a pierdut viata. Ramasitele sale au fost incinerate in cursul zilei de joi, iar sambata s-a desfasurat o ceremonie religioasa la cavoul unde a fost depusa urna…

Prietenii si membri familiei lui Paul Walker au luat parte, ieri, la ceremonia religioasa de inmormantare a actorului din “Fast&Furious”. Ramasitele carbonizate ale actorului au fost incinerate in cursul zilei de joi, iar urna a fost depusa intr-un cavou la cimitirul Forest Lawn din Los Angeles, acelasi unde se odihneste si Michael Jackson.

walker43

Intre timp, expertii incearca sa determine si cauza precisa a accidentului, iar din acheta de pana acum reiese ca linia demarcatoare a benzilor de pe sosea este cea care l-a facut pe Roger Rodas sa piarda controlul vehiculului. Se pare ca un Porsche Carrera GT este foarte sensibil la orice denivelare in carosabil, iar soferul are astfel toate sansele sa piarda controlul masinii.

“Carrera GT este foarte apropiata de o masina de curse si vine cu dezavantajele sale. Este o masina usoara, din fibra de carbon, iar soferul trebuie sa fie atent la orice denivelare din sosea”, declara un specialist.

blank