Paul Surugiu ( Fuego)Artistul se întoarce cu un nou sezon “Drag de Romania mea!”

Este unul dintre cei mai apreciaţi artiști din zona muzicii ușoare românești, iar pentru Paul Surugiu ( Fuego) părinţii, gazda emisiunii “Drag de Romania mea!”, de la TVR 2, au fost şi rămân cele mai importante fiinţe din lume. Artistul a suferit mult cand l-a pierdut fulgerător pe tatăl său, în 2010. A rămas doar cu mama sa, pe care o alintă Jeni, şi alături de care încearcă să fie cu tot sufletul.DE ROMÂNIA MEA”, la TVR 2, din 10 martie.

De mărţişor, Fuego face un gest admirabil şi îi dăruieşte mamei sale o melodie, „IUBESC O SINGURĂ FEMEIE!”, alături de o declaraţie sinceră şi emoţionantă.

Fuego :“Cuvântul este cel care ne leagănă de la primele clipe în astă lume. El ne veghează și pune în glasul nostru cel mai frumos și mai special sentiment, cel al iubirii necondiționate. Eu unul am știut mereu că mama este sensul meu, este felul prin care eu mă regăsesc, este determinarea și întruchiparea perfectă a sacrificiului. Poate și de asta, acum doi ani, i-am dedicat o piesă specială, pe lângă multe altele din repertoriul meu – „IUBESC O SINGURĂ FEMEIE!”. Voi cânta acest cântec pe 10 martie, în prima emisiune a noului sezon DRAG DE ROMÂNIA MEA!, de la TVR, atunci când am pregătit un moment unic spun eu, pe versuri colosale, scrise de marii poeți Adrian Păunescu și Dumitru Matcovschi, dedicate părinților.


Mama mea, Jeni, care e o figură de om, spiritual și comic, mi-a dat viață, m-a crescut, m-a format, mi-a oferit lumina viselor și m-a lăsat să zbor în lume, cu toate bucuriile mele, clădind pe lacrimile ei, pe împlinirile și sacrificiile ei, o viață de artist.

Sunt firești toate mulțumirile și dragostea mea pentru ea! Deja e istorie faptul că sunt ce sunt datorită ei! Dar nu i-am spus niciodată că m-a inspirat, că munca, sacrificiile ei și ale tatei m-au făcut să zbor, să vreau, să lupt și să reușesc să-mi împlinesc visele, dar și să le fac lor o viață mai bună!”, a spus artistul.