La 41 de ani, Paula Seling are o siluetă pentru care chiar şi tinerele de 20 de ani ar invidia-o. Artista spune că îi este destul de greu să se menţină în formă întrucât este vegană, iar acest stil de viaţă presupune consumul de carbohidraţi.

Cum îşi menţine silueta Paua Seling. Cântăreaţa a dezvăluit, în emisiunea Vorbeşte lumea de la Pro TV că jumătate din alimentele pe care le consumă sunt crude, în special salate. Artista a dezăvluit faptul că a renunţat definitiv la carne în anul 2010, după ce a urmărit o serie de documentare despre industria cărnii.

Cum îşi menţine silueta Paua Seling

„Consum salate multe, leguminoasele au proteine multe, fac combinaţii cu soia. Cel puţin jumătate din ce mănânc e crud. Am renunţat la carne în 2010, când am vizionat nişte documentare despre industria cărnii, iar în urmă cu 3 ani jumătate am decis să nu mai consum niciun fel de produs de origine animală. De când am adoptat stilul ăsta de alimentaţie, colesterolul mi s-a reglat, am toate analizele excelente„, a povestit Paula.

Artista a precizat că şi soţul ei este vegan şi că a ales să renunţe la carne odată cu ea.

„Nu a trebuit să-l conving să renunţe la carne pentru că am luat decizia în aceeaşi clipă. Mai mult, ne sprijinim reciproc şi încercăm să găsim reţete de mâncăruri care să ne facă plăcere să le mâncăm pentru că mâncarea nu trebuie să fie o corvoadă. Soţul meu găteşte foarte bine şi de multe ori mă scoate din impas„, a explicat artista.
Paua Seling

Interpreta spune că îi este greu să urmeze acest stil de alimentaţie atunci când este plecată de acasă, în perioadele în care mergea prin turnee. Şi asta deoarece nu reuşea să găsească preparate vegane.

„Când plecam în turnee, era un pic mai greu. Eu când sunt pe drumuri mă îngraş pentru că nu găsesc produse şi mănânc multă pâine. Acasă, în schimb, fac sport. Eu sunt dependentă de sport. Mai nou, înot. Merg la sală de patru ori pe săptămână, acolo dau afară toată energia negativă. Sunt o eprsoană ambiţioasă, am simţit provocări în tot ce a fost mai greu. dacă nu ridic greutăţi la sală, am senzaţia că nu amfost la sală. Acasă am şi bandă. Unul dintre secretele folosirii cu conştiinciozitate a acesteia este să o aşezi în faţa unui televizor, în aşa fel încât să te uiţi la ceva plăcut în timp ce mergi pe bandă„, îşi dezvăluie Paula trucurile care o ajută să se menţină în formă.