Showbiz, Stiri

Patronul echipei care a vrut să-l ducă pe Mutu în India, oficial într-o relaţie cu Iulia Vântur.

 După o lungă perioadă în care relaţia dintre Iulia Vântur şi Salman Khan a rămas la stadiul de zvon, acum a faptul că cei doi sunt împreună a devenit oficial.

ib

Presa din India anunţă că cei doi şi-au făcut apariţia împreună la nunta surorii actorului, Arpita Khan, iar iulia a fost prezentată drept iubita lui Salman.

“Salman şi Iulia au fost tot timpul înpreună. Au fost zvonuri care l-au legat pe el de Jaqueline Fernandez şi Daisy Shah, dar adevărul e că Salman e îndrăgostit de Iulia. În plus, ea se simte foarte bine cu familia lui”, a declarat un invitat de la nuntă pentru Hindusian Times.

vantur

Sursa citată mai notează că Iulia e cazată într-un hotel de 5 stele din Mumbai, aflat la “o aruncătură de băţ” de apartamentul lui Salman, iar, confom aceleiaşi surse “Salman e cel care plăteşte cazarea” şi îi asigură tot ce are nevoie.

Salman Khan şi Iulia Vântur s-au cunoscut în 2011, în timpul filmărilor pentru “Ek Tha Tiger”, ce au avut loc în Dublin. La acea vreme, Iulia avea o relaţie cu compozitorul Marius Moga.

Hindusian Times mai notează că, iniţial, sora artistului a fost total împotriva relaţiei sale cu Iulia, considerând că frumoasa româncă se foloseşte de el pentru a ajunge la Bollywood.

salmancolaj

Înainte să fie cu Iulia Vântur, despre Salman Khan s-a zvonit că a fost implicat în mai multe relaţii cu mai multe femei, printre care s-au numărat Claudia Cielsa, Lisa Lazarus, Eli Abram, Katrina Kaif, Jacqueline Fernandez sau Daisy Shah