Showbiz, Stiri

Pate de iepure, salată cu dressing de vodka şi muşchi de vită!

Cât de bogat a fost meniul de nunta al fostului premier Tăriceanu!

tariceanu-este-mire-pentru-a-cincea-oara-32722-1

Pentru fostul premier Calin Popescu Tariceanu, nimic nu este prea bun sau prea sofisticat. Pentru petrecerea de aseara de la Palatul Ghika, politicianul a ales un meniu exotic, cu preparate rafinate.

Cei peste 200 de invitati au început uşor, cu un antreu extrem de bine pus la punct. Nu a fost un meniu obisnuit de nunta şi sarmalele au lipsit cu desavarsire. Oaspetii au primit ton cu ardei in trei culori, pate de iepure cu salata de varza chinezeasca si dressing rusesc cu vodka si icre negre, tarta cu trei feluri de branza de capra si salata de frunze verzi cu dressing balsamico, precum si cappuccinno de ciuperci cu trufe.

Cei doi indragostiti, Loredana si Calin Popescu Tariceanu, nu au sarit peste peste, dar au optat pentru un sortiment care cu greu il gasesti in magazine. Astfel, ei s-au delectat cu file de seabass cu piure de mazare si wasabi, risotto cu sofran, sos lemonbutter si lamaie caramelizata. Iar la felul principal au servit un muschi de vita cu cartofi zdrobiti, rucola si sos de ciuperci.

Atmosfera a fost intretinuta de trupe celebre, printre care si orchestra Cornel Verban.

Politicianul si-a unit destinele cu Loredana Moise in luna iulie, la Starea Civila Sector 1. Aleasa fostului premier este cu 26 de ani mai tanara, este din Buzau si este absolventa de Arte Plastice. Relatia dintre cei doi a inceput in urma cu doi ani, imediat dupa divortul lui Tariceana de Ioana. Calin Popescu Tariceanu este la a cincea casatorie.

blank