Featured, Social

Pățania unui bărbat din Suceava, care a uitat într-un dulap 13.000 de euro. Ce a urmat

Un bărbat din Suceava a fost pe punctul de a rămâne 13.000 de euro, după ce a returnat un obiect de mobilier, cu tot cu banii depozitați în interior.

Sora bărbatului a cumpărat de la o firmă de mobilă o comodă cu sertare, pe care a dus-o în casa fratelui ei, de 37 ani, din oraşul Salcea, relatează informatiata.ro.

În momentul în care comoda a fost asamblată, s-a constatat că aceasta prezenta un defect din fabrică. Prin urmare, femeia a luat legătura cu firma, care a promis că va înlocui produsul.

În acest timp, fratele femeii a depozitat mai multe bunuri în comodă, printre care şi o borsetă în care se aflau acte și 12.000 euro şi 4.500 lei.

Pe 19 iulie, în jurul orei 15.00, angajații de la firmă au înlocuit comoda. Ulterior barbatrul de 37 de ani şi-a dat seama că a uitat să ia borseta cu banii şi actele din sertar. În jurul orei 21.20 acesta a luat legătura telefonic cu reprezentanţii societăţii, care i-au comunicat să se prezinte la sediul societăţii, în ziua următoare, ora 09.00.

În dată de 20 iulie, bărbatul de 37 de ani şi sora acestuia s-au dus la firmă, au găsit borseta într-unul dintre sertarele mobilei, dar fără bani. Bărbatul a depus o reclamație la Polție.

În urma măsurilor întreprinse de poliţişti s-a reuşit identificarea persoanei bănuite de comiterea faptei, respectiv un bărbat de 40 ani, angajat al societăţii de mobilă, iar prejudiciul a fost recuperat în totalitate.

Poliţiştii au întocmit în cauză dosar penal pentru săvârșirea infracţiunii de furt.