Showbiz, Stiri

Pasional! Uite cu cine se sărută Mihai Bendeac!

Mihai Bendeac şi-a găsit jumătatea şi aceasta este nimeni alta decât focoasa Roxana Vancea

Bendeac sarut

Cel puţin aşa pare din această fotografie postată de Mihai Bendeac pe adresa lui de Facebook, şi anume că actorul are o nouă iubită în persoana voluptoasei Roxana Vancea.

A trecut ceva vreme de când Mihai Bendeac nu a mai postat filmuleţe şi mesaje pe Facebook iubitei lui imaginare. Acest lucru se pare că are însă o explicaţie. Actorul şi-ar fi găsit jumătatea şi nu a ezitat să spună asta tuturor, pe contul lui de socializare. Bendeac apare sărutându-se pasional cu noua lui iubită, nimeni alta decât Roxana Vancea.

 Roxana Vancea

Mihai Bendeac are o slăbiciune pentru femeile frumoase, iar recent una anume i-a atras în mod special atenţia. Este vorba despre Roxana Vancea, fosta vecină de la „Neaţa”; cu care actorul colaborează pentru show-ul său de la Antena 1, IComedy.

Mişu a postat pe contul lui de Facebook o fotografie care face cât o mie de cuvinte. În imagine el şi Vancea sunt protagoniştii unui moment extrem de intim: cei doi se sărută pasional. Vancea este, de altfel, prezentă pe pagina de socializare a actorului, în mai multe ipostaze, semn că acesta a făcut o pasiune pentru ea.

 În ultimele imagini postate de Bendeac pe net, mai apare şi Ovidiu Danci, balerinul pe care recent l-a cooptat în echipa producţiei sale.

„IComedy”, emisiunea in care telespectatorii Antenei 1 il pot vedea pe Ovidiu Danci, este un nou show de comedie marca Antena 1, care imbina umorul inedit de televiziune cu umorul din online. Este o initiativa ambitioasa care uneste aceste doua lumi. Emisiunea are pe post de prezentatori si realizatori doua nume de referinta in mediile din care provin, Mihai Bendeac si Mickey Has. Premiera este programata pentru data de 20 septembrie, de la ora 20.30. (I.G.)

blank