Pasagerii uni Boeing 777 au trait momente de cosmar în aeronava a companiei Rossya care a efectuat o aterizare de urgență la Moscova din cauza unui probleme la motor. Avionul trebuia să ajungă la Madrid.

Clipe de panică pentru pasagerii care se aflau la bordul unui avion! Aeronava companiei rusești a trebuit să aterizeze de urgență la Moscova din cauza unei probleme de motor. Aterizarea s-a desfășurat normal, iar aeronava își va relua zborul spre Madrid în această după-amiază.

”În timpul zborului cargo 4520 Hong Kong-Madrid, a fost detectată o proastă funcţionare a captorului de control al motorului”, a informat compania înr-un comunicat, precizând că ‘echipajul a decis să efectueze o aterizare de urgenţă’ pe aeroportul Şeremetievo.

”Aterizarea s-a desfăşurat normal. Avionul îşi va relua zborul spre Madrid după ora 12.00 (09.00 GMT)’, a adăugat Rossyia, o filială a companiei de stat ruse Aeroflot.

Clipe de panică la bordul unui avion! Săptămâna trecută, reactorul unui Boeing 777 exploatat de compania americană United Airlines a luat foc la scurt timp după decolarea de la Denver, Colorado, şi şi-a pierdut carenajul. În timp de avionul se întorcea de urgenţă spre aeroport, o ploaie de resturi a căzut într-o zonă rezidenţială de la periferia Denverului.

Incident aerian la Cluj! Un avion a lovit un stol de păsări chiar înainte de aterizare

A fost panică la bordul unui avion care se pregătea să aterizeze la Cluj, după ce aeronava a lovit un stol de păsări. Incidentul a dus la o întârziere e aproximativ trei ore. Pasagerii unui zbor pe ruta Hurghada – Cluj-Napoca au trecut prin momente de panică, joi, înainte de aterizare.

Aeronava a lovit un stol de păsări, chiar înainte de a ateriza pe Aeroportul Internaţional Cluj. În ciuda problemelor întâmpinate, piloții au reușit să aterizeze ȋn condiţii de siguranţă, conform Ziua de Cluj.

Au fost făcute verificări amănunțite de către o echipă tehnică, înainte ca aeronava să își continue drumul. Ulterior, avionul urma să decoleze din nou către Hurghada. Pasagerii ce se pregăteau să se îmbarce pentru a merge în Egipt au fost nevoiți să aștepte câteva ore în aeroport.

Citeste si...
Polițiștii arestați pentru uciderea unui bărbat din Pitești, scoși din arest și plasati în arest la domiciliu