International, Stiri

Paris Hilton, unul dintre cel mai bine plătiţi DJ-i din lume! Face şi 350.000 $ pe oră!

Starleta scoate bani şi din piatră seacă!

ParisDJ

Paris Hilton este moştenitoarea unui adevărat imperiu hotelier, însă ea face bani frumoşi şi ca DJ. Controversata blondă a declarat pentru site-ul american TMZ că adoră să fie la platane şi că se află în top 5 al celor mai bine plătiţi DJ din lume.

Paris Hilton (32 de ani) ar putea să trăiască liniştită din averea tatălui său, însă ea reuşeşte să facă singură bani frumoşi din afacerile pe care le-a început, cât şi din mixatul la platane.

Mai mult, site-ul american TMZ anunţă că aceasta cere pentru o oră de mixat între 100.000 şi 350.000 de dolari, ceea ce întăreşte astfel afirmaţia celebrei moştenitoare, care susţine că s-ar afla în top 5 al celor mai bine plătiţi DJ din lume, alături de renumiţii Tiesto sau Calvin Harris.

În plus, se pare că Paris i-a cucerit pe deplin pe fanii muzicii electronice, după ce vara trecută a reuşit cu mixurile ei să creeze o atmosferă incendiară în cluburile din Ibiza.

Potrivit aceluiaşi site, diva a avut un contract baban şi de Revelion, cât şi pentru anul viitor. Paris a bătut deja palma cu reprezentanţii celui mai tare club din Ibiza, Amnesia, pentru vara viitoare. De Anul Nou a mixat în Las Vegas, pe o sumă extrem de generoasă.

Pe lângă imperiul hotelier pe care îl va moşteni, Paris Hilton deţine şi o avere de 100.000.000 de dolari.

 

 

blank