Când te naşti într-o familie cu o avere de 4,8 miliarde de dolari, te gândeşti că nu va trebui să munceşti în viaţa ta. Nu e şi cazul divei Paris Hilton (33 de ani) care face pe DJ-ul pentru 350.000 de dolari pe oră.

Nu se ridică la nivelul greilor din showbizul internaţional (Beyonce încasează 2,4 milioane de dolari pe concert, iar Rihanna 1,5 milioane de dolari), dar se descurcă binişor. Paris Hilton a făcut o avere bunicică în doar doar patru nopţi petrecute în Ibiza. Contactată de cluburile de fiţe din insula distracţiei, moştenitoarea imperiului hotelier a făcut atmosferă în faţa a peste 10.000 de tineri petrecăreţi.

Cu un tarif de 350.000 de dolari (1,162 milioane de lei) pe oră, ea a produs în doar patru nopţi frumoasa sumă de 2,7 milioane de dolari (8,96 milioane de lei), informează publicaţia britanică The Sun.

Deşi în 2007 Paris şi-a păgubit familia cu 2,7 miliarde de dolari din cauza scandalurilor sexuale şi a petrecerilor care au ţinut-o pe prima pagină a ziarelor, din 2009 răsfăţata şi-a revenit. A jucat în câteva filme, a lansat câteva parfumuri şi colecţii de haine şi a început să îşi câştige singură existenţa. Se laudă în prezent cu o avere de 100 de milioane de dolari (332 milioane de dolari).

Peste 10.000 de fani au venit la concertele ei

În ciuda faptului că biletul de intrare în cluburile din Ibiza care o aveau „la butoane” pe Paris Hilton a fost destul de piperat, în jur de 60 de euro, lumea s-a înghesuit să vină. Nu mai puţin de 10.000 de tineri au petrecut până în zori de zi pe acordurile DJ-iţei. Paris şi-a schimbat cariera în urmă cu doi ani, dedicându-se muzicii, după ce s-a cuplat cu fotomodelul River Viiperi, de care s-a despărţit recent.