Paris Hilton
Featured, Showbiz

Paris Hilton, cerută de nevastă cu un inel de 25 de milioane de dolari

Paris Hilton a fost cerută în căsătorie chiar în luna iubirii de către iubitul său, antreprenorul Carter Reum. Vedeta a fost cerută la petrecerea organizată cu ocazia zilei sale de naștere.

Paris Hilton a fost cerută în căsătorie. Ceremonia a fost restrânsă și s-a desfășurat pe o insulă privată. Cererea a avut loc pe 13 februarie, însă vedeta a făcut anunțul public abia aseară. Inelul de logodnă este conceput de Jean Dousset, strănepotul lui Louis Cartier. Estate Diamond Jewelry estimează că inelul valorează peste 2,5 milioane de dolari.

Moștenitoarea celebrului lanțului hotelier cu același nume, a fost cerută în căsătorie de iubitul ei, Carter Reum, după un an de relație. Reacția blondinei a fost emoționantă și a răspuns cu un DA răsunător la cea mai importantă întrebare din viața ei.

Paris Hilton a fost cerută în căsătorie

”Atunci când îți găsești sufletul pereche, nu știi asta. Simți asta. Dragostea mea și cu mine am fost împreună încă de la prima noastră întâlnire și, de ziua mea, el a organizat o excursie specială în paradisul tropical. În timp ce mergeam la cina de pe plajă, Carter ne-a condus la o cabană împodobită cu flori și s-a așezat în genunchi. Am spus da, da pentru totdeauna. Nu există o altă persoană cu care aș vrea să îmi petrec toată viața”, a scris Paris Hilton pe pagina ei oficială de Instagram.

Cu cine s-a cuplat moştenitoarea imperiului Hilton

Mostenitoarea imperiului Hilton, lantul de hoteluri cunoscut pe intreg globul, a avut pana in prezent o viata amoroasa extrem de agitata. Paris Hilton a trecut prin mai multe despartiri, iar ultima, in 2018, a fost si cea mai dureroasa, intr-un moment in care tocmai fusese ceruta in casatorie de Chris Zylka. La un an distanta, vedeta a simtit din nou fluturi in stomac, in vara lui 2019 cunoscandu-l pe actualul iubit, Carter Reum, un barbat implicat in afaceri cu alcool, fiind mai exact creatorul unui brand de lichior, VEEV Spirits. Cei doi s-au tatonat timp de cateva luni, au fost vazuti impreuna la inceputul acestui an la gala Globurilor de Aur, iar oficializarea relatiei a venit undeva in luna aprilie.