Actualitate, Stiri

Părinții Madalinei Manole doresc să redeschidă dosarul în ceea ce privește moartea fiicei lor

wsd (4)

Părinţii regretatei artiste, care a încetat din viaţă pe 14 iulie 2010, sunt hotărâţi să redeschidă dosarul în ceea ce priveşte moartea fiicei lor.

Mădălina Manole a fost una dintre cele mai iubite artiste din România. Ea a încetat din viaţă în iulie 2010, moartea ei lăsând multe semne de întrebare.

Părinţii ei, Ion şi Eugenia Manole, nu se dau bătuţi şi vor să afle cu orice preţ condiţiile în care a murit fiica lor. Cei doi vor se pregătesc de un nou proces. Ei vor să redeschidă dosarul privind moartea Mădălinei Manole.

“Mirabela (n.r. Dauer, care a afirmat recent că Mădălina Manole nu avea motive să se sinucidă) spune adevărul din tot sufletul. Mai e şi Maria Dragomiroiu, care a făcut declaraţii foarte acide la adresa criminalului. Mai sunt şi alte persoane publice, inclusiv probe audiovideo provenind din anturajul lui (n.r. Petru Mircea), pe care procuratura nu a vrut să le ia în calcul”, a declarat Ion Manole.

“Sper ca Dumnezeu să ne ţină sănătoşi pentru că nu abandonăm acest caz. Suntem în tratative cu avocaţi pentru a interveni legal şi a redeschide dosarul. Vom merge la Curtea Supremă de Justiţie şi, după ce vom epuiza toate căile de atac în România, ne vom adresa la CEDO. Sunt sigur că dosarul se va redeschide… Au existat cazuri redeschise şi după 20 de ani”, a explicat tatăl Mădălinei Manole.

“În primul rând, Mădălina nu putea să bea acea cantitate de otravă decât dacă cineva i-o turna cu forţa, ea fiind inconştientă după ce i-a spart capul. Nu o spun eu, ci specialiştii. Adevărul va ieşi la iveală peste un an, cinci, 10… Aşteptarea nu e în favoarea noastră, că suntem bolnavi, dar opinia publică va afla adevărul”, a încheiat el.


loading...