Showbiz, Stiri

Părinţii lui Connect-R în proces cu statul

Familia artistului târâtă prin tribunale din cauza locuinţei

connect-r

Contractul de comodat dintre familia lui Connect-R şi proprietarii imobilului din Ion Mihalache, unde artistul şi părinţii lui au locuit a expirat, iar pentru că aceştia au refuzat să părăsească locuinţa, au acum de plătit penalităţi de 30.000 de lei.

 De mai bine de doi ani, proprietarii unui imobil din Bulevardul Ion Mihalache, unde au avut domiciliul Connect-R şi familia lui, se războiesc prin tribunale.

Potrivit “ring”, se pare că Ştefan Mihalache (Connect-R) a încheiat un contract de comodat, în urmă cu cinci ani, cu proprietarii apartamentului din vila respectivă, care între timp a expirat.

Conform contractului, în cazul în care refuză să plece la expirarea convenţiei, familia Mihalache urma să plătească penalităţi de 500 de lei pe zi până la eliberarea imobilului. Lucru care s-a şi întâmplat: familia Mihalache a refuzat să plece, iar anul trecut a urmat evacuarea lor, informează sursa citată.

Mai mult, penalităţile s-au ridicat la 30.000 de lei, iar la începutul anului trecut, toate conturile lui Connect-R au fost blocate, drept urmare procesul continuă încă.

În proces cu statul, care, până la un moment dat, era proprietarul imobilului, au fost şi alţi locatari. Potrivit uneia dintre chiriaşele imobilului din Ion Mihalache, şi aceasta s-a judecat nouă ani pentru că, după ce a cumpărat apartamentul pe care îl ocupă şi în prezent, conform Legii 112, s-a trezit că apare un proprietar al imobilului, care a reuşit să revendice apartamentele 2 şi 3. Însă acest proprietar spune că nu mai vrea să audă de familia Mihalache din cauza căreia şi acum se plimbă prin tribunale.

De cealaltă parte, vecinii sunt de parte părinţilor lui Connect-R şi spun că nu înţeleg cum de nu au reuşit aceştia să cumpere aparatamentul în care au locuit ani de zile. (I.G.)