Showbiz, Stiri

Părinţii lui Connect- R au rămas şi fără casă, şi cu datorii

Familia cântăreţului are de plătit penalizări de un miliard de lei vechi

connectrrrr

Lovitură cruntă primită de Connect-R. Procesul care îl chinuie de trei ani a luat sfârşit, însă decizia luată de judecători îi dă abia acum fiori. Nu numai că familia sa nu mai are nici o şansă să se întoarcă în casa în care a locuit ani buni, ci este nevoită să plătească daune de aproape un miliard de lei vechi.

Connect-R a fost mereu alături de părinţii săi şi i-a ajutat să depăşească momentele grele. La un an de când a început procesul cu proprietarii casei naţionalizate din Bulevarul Ion Mihalache, cântăreţul a evitat ca părinţii săi să ajungă pe drumuri şi i-a mutat din timp într-un alt apartament. De atunci, el a început să strângă bani pentru a-i vedea pe cei dragi la casa lor, fără grija zilei de mâine.

Procesul a continuat, iar săptămâna trecută, decizia judecătorilor a venit ca un trăsnet. Nu a fost de ajuns că au rămas fără locuinţa în care au investit ani de zile, ci sunt buni de plată.

Connect-R, pe numele său real Ştefan Mihalache, împreună cu sora sa, Ana Maria, şi părinţii lor, trebuie să plătească 83.500 de lei, plus alte taxe stabilite de magistraţi, care se ridică la peste 3.000 de lei.

Părinţii artistului au fost nevoiţi să plece din vila de pe bd. Ion Mihalache, unde săteau într-un apartament compus dintr-o cameră, hol, bucătărie, o debara şi o pivniţă

Connect R

Se pare că totul li se trage de la faptul că nu au respectat contractul de comodat încheiat cu proprietarii apartamentului din vila situată vizavi de Piaţa Domenii. Connect-R şi rudele sale s-au angajat ca pentru doi ani de zile să locuiască în apartamentul pus la dispoziţie în mod gratuit, cu obligaţia de a suporta doar cheltuielile cu utilităţile.

Potrivit contractului, în cazul în care refuza să plece la expirarea convenţiei, familia artistului urma să plătească penalităţi de 500 de lei pe zi, până la eliberarea imobilului.

Familia Mihalache nu s-a grăbit să plece şi astfel instanţa a stabilit că trebuie să scoată din buzunar banii pentru plata penalităţilor calculate pentru cinci luni şi jumătate. Asta în timp ce familia lui Connect-R se considera îndreptăţită să rămână în fostul imobil naţionalizat, în care  a fost chiriaşă la stat, spunând că deţine un contract de închiriere cu Rom Vial valabil până în 2014. Familia Mihalache ceruse şi o expertiză tehnică, care să stabilească valoarea îmbunătăţirilor aduse în locuinţa compusă dintr-o cameră, un hol, bucătărie, debara, grup sanitar şi pivniţă.

Doar în privinţa asta judecătorii le-au dat dreptate şi i-au obligat pe proprietari să le plătească părinţilor cântăreţului 1.981 lei, drept “contravaloarea îmbunătăţirilor necesare şi utile”.

Connect-R a ajuns unul dintre cei mai iubiţi cântăreţi, dar familia lui a rămas la fel de modestă. Presa dezvăluia în urmă cu doi ani că, în timp ce fiul „rupea” topurile cu melodia „Vara nu dorm”, tatăl său stătea la tejghea în Piaţa Domenii din Capitală, la doi paşi de casa aflată în litigiu.

După ce aproape o viaţă a muncit ca tinichigiu auto, meserie pe care trebuia să o urmeze şi fiul, nea Mihalache, tatăl artistului, e acum vânzător de ziare.