Showbiz, Stiri

Parintii Cassandrei au renegat-o dupa ce a plecat din tara

Fosta sotie a lui Stelian Ogica, a avut din adolescenta probleme destul de mari cu familia. „Viespea” nu era deloc pe aceeasi lungime de unda cu parintii ei, care aveau cu totul alte planuri cu blondina. De curand acestia au renegat-o.

Inca din copilarie, Cassandra Ogica nu a avut deloc o relatie apropiata cu parintii sai. In timp ce acestia isi doreau ca fata lor sa devina o persoana educata si cu teluri inalte, „Viespea” visa sa ajunga dansatoare la bara in Luxemburg. Desi acestia i-au aplicat o corectie, nu au putut rezolva nimic.

61362278

In momentul in care, in urma cu cativa ani, parintii Cassandrei au aflat de planurile tinerei, acela de a pleca in Luxemburg pentru a dansa la bara, ei au inchis-o in casa si au tuns-o la zero. Aceasta corectie nu a avut insa nici un efect asupra blondei, care la scurt timp a fugit de acasa pentru a se casatori cu „Spaima Loteriei”.

Cu chiu cu vai, parintii au acceptat situatia. Mai bine o stiau maritata, decat dansatoare la bara prin strainatate. Desi tatal Cassandrei nu a fost niciodata cu mariajul fiicei sale, motivand faptul ca Ogica este de-o seama cu el, barbatul a sperat ca acesta o va ajuta si o va indruma in viata.

61217890

Au renegat-o complet dupa ce blonda a fugit in Germania
Dupa despartirea de Stelian Ogica, blonda nu a mai zabovit mult prin Romania, ci a plecat pentru a-si indeplini. Conform unor surse apropiate tinerei, se pare ca „Viespea” s-a mutat in Germania, acolo unde parctica meseria la care ravenea inca de cand era o adolescenta. Aceste lucruri au ajuns si la urechile parintilor ei, care au decis sa uite complet de existenta ei.

blank